Tratamente de infrumusetare cu…turmeric!

Aceste tratamente de infrumusetare cu turmeric te vor ajuta mai mult decat crezi. Iar cand vei intelege ca turmericul nu este doar un simplu ingredient pe care-l folosesti in bucatarie, te vei bucura.

Oricum, acest condiment este cunoscut pentru proprietatile sale remarcabile, atunci cand vorbim despre sanatate. Un antioxidant si anticangerigen de exceptie, turmericul ar trebui folosit cat mai des. In special ca, atunci cand pui doar un praf de turmeric in mancare, nici macar nu isi va schimba aroma.

Asa ca nu uita sa faci asta mai des, chiar si atunci cand pregatesti ceva banal, cum ar fi cartofii prajiti. Dar sa ne intoarcem de unde am plecat. Astazi, iti vom prezenta cateva tratamente de infrumusetare cu turmeric. Niste masti faciale, mai exact.

Si suntem siguri ca le vei aprecia, odata ce vei avea ocazia sa le incerci.

Tratamente de infrumusetare cu turmeric. Ce trebuie sa stii

Este foarte popular in China si India, iar de ceva timp turmericul a cucerit si Europa. Are proprietati remarcabile, atunci cand vorbim despre remedierea problemelor de piele. De asemenea, scade inflamatiile, vindeca petele negre aparute pe piele, te poate scapa chiar si de cearcane. Te va ajuta sa ai o piele mai curata si mai fina.

Asa ca te vei bucura ca ai incercat aceste remedii.

Pentru remedierea problemelor de mai sus, poti prepara aceasta masca faciala:

Ingrediente

– 2 linguri de faina de naut

– o lingura de ulei de migdale

– o lingurita de turmeric

– 3-4 linguri de lapte

Mod de preparare

Pune intr-un bol faina si turmericul. Amesteca-le bine si si pune uleiul de migdale si laptele. Amesteca din nou, pana obtii o pasta fina. Aplica masca pe ten si lasa sa actioneze pentru 20 de minute. Inlatura totul cu apa, iar apoi aplica o crema hidratanta. Repeta acest proces o data pe saptamana.

Tratamente de infrumusetare cu turmeric. Previn cu succes imbatranirea prematura!

Ingrediente

– 2 linguri de suc de rosii

– o lingurita de turmeric

– 2 linguri de lapte

Mod de preparare

Amesteca bine ingredientele pana obtii o pasta omogena. Aplica masca pe fata si gat si las-o sa se usuce si sa actioneze pentru 15 minute. Clateste bine cu apa si nu uita sa folosesti ulei de argan, pe post de crema hidratanta…si antirid.

Masca de fata cu miere si turmeric – un senzational astringent

Ingrediente

– o lingura de miere

– o lingurita de turmeric

– un strop de lapte

Mod de preparare

Amesteca bine ingredientele si aplica masca pentru 15 minute, dupa care clateste bine cu apa. Vei avea tenul mai curat, in special daca vei aplica aceasta masca, o data pe saptamana.

Masca de fata impotriva acneei

Ingrediente

– o lingura de turmeric

– o lingurita pudra de lemn de santal

– 2 lingurite de apa de trandafiri

Mod de preparare

Amesteca bine cele 3 ingrediente pana obtii o pasta omogena, aplica pe cosuri si las-o sa actioneze. Are si rolul de a albi putin pielea, in special in locurile afectate de acnee.

Dupa cum vezi, turmericul este foarte util si in procesele de infrumusetare, asa ca ai face bine sa il folosesti mai des si in aceste situatii.

Ceai de turmeric pentru slabit. Condimentul minune in curele de slabire

Condimentul te poate ajuta si atunci cand vrei sa pierzi cateva kilograme, asa ca nu-l da la o parte.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si afla mai multe despre acest condiment apreciat de intreaga lume. Nu este suficient sa-l pui doar in mancare, desi este foarte bine si asa! Dar poti face si ceai de turmeric pentru slabit si chiar smoothie-uri in care sa adaugi miraculosul condiment galben…vezi mai multe aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *