Ceai de turmeric pentru slabit. Condimentul minune in curele de slabire

Despre acest condiment stiai deja ca face miracole atunci cand vine vorba despre prevenirea cancerului, dar un ceai de turmeric pentru slabit poate face minuni, de asemenea! Condimentul te poate ajuta si atunci cand vrei sa pierzi cateva kilograme, asa ca nu-l da la o parte.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si afla mai multe despre acest condiment apreciat de intreaga lume. Nu este suficient sa-l pui doar in mancare, desi este foarte bine si asa! Dar poti face si ceai de turmeric pentru slabit si chiar smoothie-uri in care sa adaugi miraculosul condiment galben.

Vei fi incantata sa afli ca cercetarile de la Tufts University, din SUA au scos la iveala un adevar: turmericul are puterea de a incetini luarea in greutate si previne depunerea tesutului adipos.

Ceai de turmeric pentru slabit. Ce nu stii despre faimosul condiment?

Atunci cand o persoana incepe sa ia in greutate, noi vase de sange se formeaza odata cu cresterea tesutului adipos. Cercetarile din 2009 au aratat ca, in cazul soarecilor, atunci cand li s a administrat turmeric, nu s-au mai format aceste noi vase de sange! Asadar, soarecii nu au mai dezvoltat noi straturi de grasime, atunci cand au consumat turmeric.

De asemenea acestia aveau mai putina grasime in ficat, iar colesterolul a scazut vertiginos. Nu suna rau, nu-i asa? Vei constata pe parcursul acestui articol ca un ceai de turmeric pentru slabit poate fi cea mai buna idee. In special atunci cand vrei sa slabesti sanatos si natural.

Este demn de mentionat ca exista 2 tipuri de tesut adipos: alb si maro. Tesutul alb are rolul de a inmagazina energie. Atunci cand oamenii se ingrasa, au din ce in ce mai mult tesut adipos alb. Tesutul maro, pe de alta parte, ajuta la producerea caldurii pentru a arde grasimea. Norepinefrina este un neurotransmitator care ajuta la transformarea tesutului alb in maro. Iar acest lucru s-a observat tot in cadrul unui studiu, unde protagonisti au fost tot soarecii.

Poate ca acestia nu au consumat ceai de turmeric pentru slabit, dar cu siguranta condimentul i-a ajutat si pe ei. Nu de alta, dar soarecii au slabit, desi au consumat aceeasi cantitate de mancare. Doar datorita turmericului, spun cercetatorii.

 

Ceai de turmeric pentru slabit. Prevenirea obezitatii, cu ajutorul condimentului

Testulul adipos produce adipokine, niste substante care produc inflamatii in corp si le sustin, ceea ce poate duce la boli precum: diabetul, sindromul metabolic si bolile de inima.

Revista “The Annual Review of Nutrition”, o publicatie care trateaza subiecte de interes legate de nutritie, a dezvaluit mai multe studii despre turmeric. De-a lungul anilor, specialistii au realizat nenumarate studii care au avut la baza turmericul. Asa au observat ca este util si in preventia obezitatii, reducand considerabil numarul de adipokine. De asemenea, are capacitatea de a scadea nivelul de glucoza, in cazul celor care sufera de diabet.

Ceaiul de turmeric se prepara ca orice alt ceai, punand apa fierbinte peste pulberea de turmeric si asteptand cateva minute. Poti pune si un indulcitor, daca nu poti sa-l savurezi ca atare.

 

4.67/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *