Produse care cauzeaza cancerul. Iata ce sa NU tii in casa ta!

Poate ca stii ca exista anumite produse care cauzeaza si favorizeaza cancerul in timp, asa ca este important sa ai in vedere ce nu ar trebui sa tii in casa ta.

Casele noaste sunt, in multe cazuri, ca un adevarat refugiu. Asa ca avem tendinta de a ne gasi linistea acolo si aducem tot felul de lucruri care ne fac placere. Din pacate, nu toate care ne plac ne sunt utile sau folositoare. Iar unele chiar se numara printre acele produse care cauzeaza cancerul! Si nu este nicio gluma.

Desigur ca nu faci cancer automat, pentru ca le ai in casa. Dar de ce sa cresti riscul de a te confrunta cu o asemenea maladie? Desigur ca aceasta afectiune are la baza stresul si malnutritia. Dar exista si alti factori care pot favoriza boala. Despre aceste aspecte vom discuta in cursul zilei de astazi.

Produse care cauzeaza cancerul – lista completa:

1. Odorizante. Da, in caz ca erai fanul acestor produse menite sa aduca un miros placut in casa sau in masina, avem vesti proaste pentru tine! Acestea contin carcinogeni, tot felul de substante volative, inclusiv toxine, cum ar fi ftalatii. Un studiu american a aratat ca aceste dispozitive nu sunt deloc indicate, iar unele pot agrava astmul sau functia reproductiva.

Studii similare au mai aratat ca aceste odorizante contin substante care nu sunt permise si nici macar nu erau listate printre ingrediente! Daca vrei un miros placut in casa, poti folosi betisoare parfumate naturale, uleiuri esentiale organice. In acest fel casa ta va mirosi minunat, iar sanatatea nu va fi afectata.

2. Lumanari. O lumanare care contine plumb in fitil este de 5 ori mai periculoasa pentru copii decat una normala. Daca te expui indelungat la plumb poti suferi din pricina dezechilibrelor hormonale, a tulburarilor comportamentale, dar poti avea multe alte probleme de sanatate.

Asigura-te ca achizitionezi doar lumanari din ceara de albine, cu fitil de bumbac. Te poti uita pe lista de ingrediente, pentru a fi in siguranta. Cele chimice, foarte aromate sintetic se numara printre acele produse care cauzeaza cancerul, fara doar si poate.

Produse care cauzeaza cancerul – atentie si la cele cosmetice!

3. Sampoane. Nu te-ai fi gandit probabil, dar si acestea sunt de multe ori departe de a fi in regula. Cele obisnuite contin foarte multe ingrediente toxice. Poate pare greu de crezut, dar cei care folosesc aceste ingrediente nu stiu nici macar care ar fi efectele secundare! Dar exista destui specialisti care recomanda sampoane naturale, cu cat mai putine chimicale. Nu trebuie sa absorbim astfel de substante, altfel crestem riscul de a fi bolnavi.

4. Antiperspirante/deodorante. Este 100% adevarat, cancerul de san poate fi influentat de acestea! Daca deodorantul tau contine aluminiu, arunca-l cat mai repede si ia-ti unul natural. Piatra de alaun este o varianta foarte buna. Iar atunci cand este cald, pune si putin bicarbonat de sodiu la subrat, pe langa deodorantul tau natural. Cu siguranta vei remarca o schimbare in bine.

5. Perdele de dus din plastic. Poate ca suna ridicol, dar si acestea se numara printre acele produse care cauzeaza cancerul, asa ca nu risca. Cele din plastic, in special cele ieftine sunt foarte periculoase, in special ca toate acele toxine emanate se vor duce direct in mediul inconjurator. Incearca sa investesti in produse de calitate, cu siguranta nu vei regreta.

 

Produse care cauzeaza cancerul – ce trebuie sa retii

Desigur ca nu vrem sa te transformi intr-o persoana paranoica, speriata ca va face cancer sau alte afectiuni teribile. Nu acesta este scopul. Ideea principala ramane aceea de a fi constienta ca trebuie sa fii constienta! Traim intr-o lume inconjurata de superficialitate, iar lucrurile de calitate par sa fie din ce in ce mai greu de gasit. Sau sunt foarte scumpe.

Gaseste alternative eficiente si nu te grabi sa cumperi cele mai ieftine produse. Este valabil si in cazul alimentelor. Fa tot posibilul sa te hranesti sanatos si eficient.

 

4.82/5 (22)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *