Exfolierea buzelor in mod natural. Vor fi mai catifelate ca oricand!

Daca si tu vrei sa stii cum sa iti exfoliezi buzele in mod natural, astazi te vom ajuta in acest sens. Sigur te-ai confruntat si tu cu fenomenul buzelor uscate. Iar atunci cand iti place sa porti ruj, devine o problema. Buzele uscate nu vor arata niciodata la fel de bine, in special daca nu sunt hidratate corespunzator.

Asa ca astazi vei invata cum sa exfoliezi buzele in mod natural, chiar la tine acasa. Si sa nu crezi ca acest proces este doar o fita de moment. Daca nu vei scapa de acea piele uscata degeaba iti dai cu balsam. Asa ca prima data le vei exfolia, iar apoi le vei hidrata cu un balsam de buze, preferabil cat mai natural.

Nu uita sa folosesti produse care contin vitamina A, echinacea, arbore de ceai sau propolis.

Cum sa iti exfoliezi buzele in mod natural – pasi simpli si utili

In primul rand, nu vei face acest lucru in fiecare zi. Este suficient de 2-3 ori pe saptamana, in special cand stii ca ai mereu buzele uscate. Nu uita sa le masezi cu vitamina A sau balsam de buze, imediat dupa procesul exfolierii.

Exfolierea buzelor, cum se procedeaza?

Metoda cu bicarbonat de sodiu

Ai nevoie de:

– 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu

– apa

Pur si simplu vei amesteca cele doua ingrediente intr-un mic recipient, pana devin o pasta. Apoi, aplici pe buze si masezi circular, pret de 2-3 minute. Vei indeparta pasta cu apa calduta, iar apoi vei aplica ceva hidratant, asa cum am mentionat si mai sus.

Metoda cu periuta de dinti

Ai nevoie de:

…o periuta de dinti

Vei masa buzele vertiginos, dar fara a exagera pentru ca nu vrei sa iti cauzezi rani. Apoi le vei clati cu putina apa calda si la fel, vei aplica balsamul de buze.

Cum sa iti exfoliezi buzele. Vei putea purta ruj oricand!

Metoda zaharului

Ai nevoie de:

– 1/2 lingurita de zahar

– un strop de ulei de masline

Amesteca cele 2 ingrediente pana obtii o pasta. Evident ca o vei aplica pe buze si vei proceda la fel ca la metodele anterioare.

Tine minte ca poti adauga si putina miere amestecului de mai sus, pentru o eficienta si mai mare. Sau poti alege ca la final sa folosesti mierea pe post de balsam.

Remedii pentru buze crapate – cum poti “repara” buzele uscate?!

Secretul consta in utilizarea frecventa a unor uleiuri pe care ti le vom indica imediat. Apropo, stiai ca poti pune putin ulei pe buze, dupa care poti sa folosesti rujul tau preferat? Efectul va fi..wow!

1. Ulei de cocos. Nu este o surpriza prea mare, nu-i asa? Este normal sa fie asa, avand in vedere cat este de hidratant. Apropo, uleiul de cocos este excelent si pentru par sau piele, asa ca nu te sfii sa le folosesti. Buzele tale vor fi complet refacute, iar circulatia sangelui va fi imbunatatita. Este reglat si nivelul apei, asa ca buzele tale vor fi din nou catifelate.

2. Ulei de ricin. Una dintre cele mai bune variante, avand in vedere ca este foarte hidratant, asa ca este unul dintre acele remedii…vezi mai multe remedii pentru buze aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *