Remedii pentru buze crapate: cum le poti trata

Sigur si tu ai vrea sa stii care sunt acele remedii pentru buze crapate, in special avand in vedere ca primavara aduce cu ea aceasta problema. Vantul si schimbarea brusca a temperaturilor va afecta buzele, care vor incepe sa se usuce si sa creeze o senzatie de disconfort.

Special pentru tine am conceput o lista cu remedii naturale si simple, pentru a nu fi nevoita sa investesti prea multi bani in tratarea buzelor. Mai ales ca acele produse cosmetice nu sunt tocmai eficiente, iar de multe ori provoaca o senzatie de uscaciune si mai mare…

Cel mai bine ar fi sa apelezi la aceste tratamente naturiste si vei vedea ca aceste remedii pentru buze crapate chiar pot face minuni.

Si le poti pune in practica oricand, fara sa dai o avere pe acestea, avand in vedere ca este vorba despre ingrediente pe care le poti gasi in orice camara. Mai ales cea a unui vegetarian!

Remedii pentru buze crapate – cum poti „repara” buzele uscate?!

Secretul consta in utilizarea frecventa a unor uleiuri pe care ti le vom indica imediat. Apropo, stiai ca poti pune putin ulei pe buze, dupa care poti sa folosesti rujul tau preferat? Efectul va fi..wow!

 

Haide sa aflam care sunt aceste remedii naturiste:

1. Ulei de cocos. Nu este o surpriza prea mare, nu-i asa? Este normal sa fie asa, avand in vedere cat este de hidratant. Apropo, uleiul de cocos este excelent si pentru par sau piele, asa ca nu te sfii sa le folosesti. Buzele tale vor fi complet refacute, iar circulatia sangelui va fi imbunatatita. Este reglat si nivelul apei, asa ca buzele tale vor fi din nou catifelate.

2. Ulei de ricin. Una dintre cele mai bune variante, avand in vedere ca este foarte hidratant, asa ca este unul dintre acele remedii pentru buze crapate care functioneaza imediat! Va hidrata intens buzele si va crea o pelicula protectoare, asa ca acestea nu vor mai crapa de fiecare data cand bate vantul.

3. Ulei de migdale. Ideal si pentru tenul matur si prevenirea ridurilor, uleiul de migdale dulci face minuni si atunci cand vine vorba despre remedii pentru buze crapate. Amesteca-l cu putina miere, in loc sa folosesti traditionalul balsam.

4. Uleiuri esentiale. Dupa cum stii, acestea sunt foarte concentrate, asa ca nu le vei putea utiliza in forma lor clasica. Cum vei proceda? Vei pune o picatura din uleiul tau esential preferat intr-o lingurita de ulei (dintre cele mentionate mai sus, de preferat).

5. Ulei de macese. Are rolul de a inmuia buzele si de a le lasa catifelate inlocuind balsamul cu succes.

6. Castravetii cruzi. Atunci cand vorbim de remedii pentru buze crapate sigur nu te gandesti ca o leguma le-ar putea vindeca. Ei bine, uite ca se poate, asa ca ia o felie de castravete proaspat si maseaza usor buzele. Repeta acest proces de cateva ori pe zi si vei vedea diferenta, in scurt timp.

7. Untul de shea. Minunat pentru buze, excelent pentru intreaga piele. Pune putin intr-o cutiuta pe care ar fi bine sa o tii in poseta. Hidrateaza buzele in special inainte de a aplica rujul.

8. Ceara de albine. Se gaseste la orice plafar si functioneaza chiar mai bine decat produsele destinate buzelor. Incearca si aceasta varianta simpla.

Remedii pentru buze crapate: alege sa te hidratezi in mod natural

Si nu ne referim doar la buzele uscate sau crapate, incearca sa folosesti metode naturale de hidratare si atunci cand vine vorba de piele. In acest fel vei fi ferita de efectele nocive ale chimicalelor continute de produsele cosmetice. Iar cele naturale sunt la fel de eficiente, garantat.

Incearca sa folosesti unt de shea pentru corp, ulei de cocos pentru par si ten si vei vedea diferenta rapid.

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *