Smoothie care te ajuta sa scapi de grasimea abdominala

Daca si tu vrei sa scapi de grasimea abdominala, un smoothie de fructe ar putea sa te ajute enorm. In special daca vei combina ingredientele in mod corect. Tocmai de aceea astazi dorim sa-ti prezentam cateva idei de smoothie de vara, ideale in lupta contra grasimii abdominale.

De acum incolo, incepe ziua cu un smoothie sau introdu aceasta bautura la gustari, daca preferi un mic dejun mai lejer. Oricum ar sta lucrurile, un lucru este cert: daca vei cultiva obiceiuri sanatoase, vei reusi sa ai trupul mult visat!

Haide sa vedem care sunt cele mai indicate idei de smoothie-uri, in aceasta situatie.

Smoothie care te ajuta sa „arzi” grasimea abdominala

Smoothie cu pepene si cirese

Ingrediente:

  • 5 cuburi de pepene rosu fara seminte
  • o cana de cirese bine coapte, fara samburi
  • 1/2 banana (inghetata, in special in zilele calduroase)
  • un strop de lime/ lamaie

Mod de preparare

Pui toate ingredientele in blender si le amesteci pana la omogenizare, se bea imediat. Ideal pentru cei carora nu le plac mesele copioase la prima ora, dar totusi doresc sa „manance” ceva.

Beneficiile pepenelui verde asupra sanatatii

Pentru a-ti da seama cat de sanatos este acest fruct, iti vom prezenta doar cateva dintre beneficiile pe care acesta le va aduce asupra sanatatii tale.

  1. Te va ajuta sa slabesti. Da, consumul de pepene verde poate duce la reducerea masei corporale, asa ca fii sigura ca il introduci in dieta ta. Are rolul de a elimina toxinele rapid si de a reduce acele depozite de grasime de la nivel celular.
  2. Efect antiinflamator si antioxidant. La fel ca majoritatea fructelor, contine antioxidanti din belsug si te va feri de inflamatii. Are in compozitie: flavonoizi, carotenoizi si triterpenoizi, pentru a-ti face o idee…mai multe beneficii ale pepenelui rosu aici >>>
Smoothie impotriva grasimii abdominale – mango si zmeura

Smoothie cu mango si zmeura

Ingrediente:

  • 4 felii de mango
  • o mana de zmeura
  • cateva frunze de spanac/kale
  • o lingura de seminte de in
  • 1/2 cana de lapte vegetal neindulcit (sau putina apa, ramane la alegerea ta)

Mod de preparare

Pui toate ingredientele in blender si le amesteci pana la omogenizare, se bea imediat sau se depoziteaza 1-3 ore la rece, intr-un recipient din sticla.

Ce beneficii confera fructul de mango?

– are rolul de a preveni colesterolul „rau”. Asadar, va scadea nivelul acestuia gratie continutului de vitamina C, pectina si fibre

– are grija de pielea ta. Putini stiu ca acest fruct exotic are si alte intrebuintari, fata de cele evidente. Poate fi folosit atat intern cat si extern. Ajuta la eliminarea cosurilor si curata eficient porii

– poate preveni bolile canceroase. In ziua de astazi, ne confruntam cu o adevarata explozie a bolilor cronice, tocmai de aceea este bine sa ne protejam.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *