Luna iubirii – ce poti face pentru o existenta mai frumoasa?

Luna iubirii se apropie si ne va bucura cu cele mai frumoase cadouri. La ce ne referim? Ei bine, ti-am pregatit o serie de oferte imbatabile, la produse menite sa te ajute sa ai o existenta mai sanatoasa si relaxata.

Altfel cum te-ai putea bucura de luna iubirii? Cel mai important este sa fii sanatoasa, fericita si plina de viata. Asa ca in cele ce urmeaza va prezentam cateva produse deosebite, esti pregatita pentru o viata mai frumoasa?

Luna iubirii – cum sa te bucuri de o viata mai frumoasa?

Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa

CD-ul Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa iti ofera acum cateva dintre principiile care stau la baza:

  • unei sanatati de fier
  • a unui corp de invidiat
  • a unei minti armonioase

Descopera in cuprinsul CD-ului cateva dintre secretele care le mentin de mii de ani vitalitatea, tonusul fizic si psihic la cele mai inalte cote. Doar de aceea traiesc la inaltime!

Comanda acum lucrarea pe CD despre Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa, COMANDA ACUM cu -45% >>>

Inima Sanatoasa in Corp Sanatos

Schimba-ti obiceiurile! Salveaza-ti inima si bucura-te de viata din plin! 55 de sfaturi si secrete de la specialisti despre stilul de viata care previne sau atenueaza bolile de inima.

Afla informatiile care te ajuta sa-ti schimbi stilul de viata pentru a preveni sau gestiona eficient bolile de inima; sa tii cont de factorii care afecteaza sanatatea inimii si sa inveti cum sa-ti rasfeti inima – cel mai important, senzitiv si insetat de viata organ al corpului omenesc!

Investeste acum pentru o inima sanatoasa, plina de viata, COMANDA ACUM cu -45% >>>

Luna iubirii: bucura-te de sanatate!

50 de exercitii yoga pentru relaxare

Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti transforma in bine viata, corpul si destinul, de a-ti dezvolta personalitatea, de a te autocunoaste. Practicand yoga in mod regulat, ai posibilitatea de a-ti trai viata la potentialul ei maxim!
Beneficiile mentale ale yoga:

  • creste constientizarea asupra propriului corp
  • amelioreaza stresul din organism
  • creste nivelul de energie prin detensionarea muschilor

Comanda acum lucrarea cu 50 exercitii de yoga pentru relaxare, COMANDA ACUM cu -40% >>>

Tai Chi principiile echilibrului

Gasirea echilibrului interior este una dintre cele mai mari provocari ale secolului in care traim. Te simti bombardat de informatii, tehnologia din jurul tau te copleseste, iar lucrurile simple, de care te bucurai alta data parca nu mai exista?

Ghidul practic Principiile echilibrului cu Tai Chi iti dezvaluie secretele unei vieti echilibrate pe care le poti pune in practica in fiecare zi.

Tai Chi are efecte pozitive atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual. La nivel fizic, Tai Chi este o practica ce actioneaza asupra corpului tau ca o forma de aerobic, insa, spre deosebire de acesta, nu te lasa fara suflare. Reducerea anxietatii si calmarea intregii tale fiinte sunt principalele efecte ale practicarii Tai Chi. Calitatea vietii tale se poate imbunatati considerabil o data cu practicarea acestui tip de arte martiale, adaptate la stilul de viata de astazi.

Principiile echilibrului cu Tai Chi te pot ghida inspre o stare de bine constanta, COMANDA ACUM cu -45% >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *