Cand se bea sucul de fructe si legume?

Poate ca si tu te-ai intrebat cand se bea sucul de fructe si legume, avand in vedere ca este foarte important sa ai in vedere cateva reguli de baza. Nu de alta, dar doar asa poti fi sigura ca vei asimila pe deplin mineralele si vitaminele pe care acestea le contin.

Dupa cum stii, sucul de legume este minunat pentru sanatate, te va ajuta sa amplifici detoxifierea organismului si te vei simti muuult mai bine! Desigur ca acest lucru nu se va petrece de pe o zi pe alta. Ai nevoie sa te acomodezi cu acestea, in primul rand.

Asa ca nu te mira daca te va durea capul si te vei simti slabita, o perioada. Cand se bea sucul de fructe si legume? Ei bine, cel mai bine ar fi sa le consumi dimineata, pe stomacul gol, inainte cu 30 de minute de micul dejun. Poti fi sigura ca in acest fel vei reusi sa asimilezi toti nutrientii si nu se va pierde nimic.

Vorbim imediat si despre sucurile care sunt recomandate in special dimineata. Vei vedea ca in timp diferentele se vor observa. Vei slabi, cu siguranta vei fi mai energica si mult mai sanatoasa.

Cand se bea sucul de fructe si legume si ce sortimente ar trebui sa incerci

Cele cu ananas, spanac, mar, para, telina, morcovi, etc sunt excelente dimineata, pe stomacul gol. Asadar, astazi vom descoperi cateva retete impreuna. Te incurajam sa le incerci cat mai des!

  1. Suc de fructe cu ananas, spanac si pere

Ingrediente:

  • 1/4 ananas
  • 2 pere
  • o mana frunze de baby spanac

Mod de preparare

Se curata si se pun toate in storcatorul de fructe, se consuma imediat.

  1. Sfecla, morcovi si mere
  • 1 sfecla mica
  • 2 morcovi
  • 2 mere

Mod de preparare

Se curata si se pun toate in storcator, se consuma imediat.

  1. Suc de rodie si mango
  • o rodie
  • un mango copt bine
  • 1/4 radacina de ghimbir

Mod de preparare

Se curata si se pun toate in storcator, se consuma imediat.

Am raspuns la intrebarea cand se bea sucul de fructe si legume, dar este bine de stiut ca poti sa bei si dupa-amiaza sau seara chiar. In special atunci cand vrei sa reduci senzatia de foame, pentru ca esti la cura de slabire. Consuma si suc exclusiv de legume sau fructe. Nu uita ca cel de portocale sau alte citrice iti fac bine, chiar daca le bei dimineata! Nu iti vor crea aciditate, garantat.

Este important de stiut ca storcatoarele care au melc sunt cele mai eficiente, acestea protejand fructele si legumele si conferind cel mai nutritiv suc.

Chiar daca costa putin mai mult, poti sa fii sigura ca merita investitia. Poti tine si o cura de slabire cu sucuri, in special in sezonul cald!

4.86/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Cand se bea sucul de fructe si legume?

  • 4 aprilie 2019 la 15:10
    Permalink

    Unii experti spun cå nu este de loc recomandat så amestecåm fructel cu legumnele când ne pregåtim sucul de dimineatå! Care este pårerea dstrå? As dori si argumentele – pro si contra. Multumesc ptr o ” revistå” minunatå, felicitåri tuturor colaboratorilor. Numai bine! Angela

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *