Sucul de ananas – tratament natural si eficient

Sucul de ananas este o adevarata comoara pentru sanatate. Poate ca nu stiai, dar aceasta bautura gustoasa te poate ajuta in foarte multe situatii. Este momentul sa ai mai multa grija de tine, in mod natural.

Asa ca sucul de ananas trebuie luat in considerare, in foarte multe cazuri. Este demn de reamintit ca ananasul este o adevarata comoara pentru sanatate. Are in compozitie vitamina C din belsug, minerale, triptofan si chiar serotonina.

Si unde mai pui ca ananasul este si un fruct super delicios!

Sucul de ananas – te poate ajuta si cand esti la cura de slabire

De ce? Pentru ca este satios, contine putine grasimi si calorii. Plus ca este super gustos. Iar o mana de cuburi de ananas nu contine mai mult de 70 de calorii. Totusi, nu manca fructe seara, pentru ca fructoza nu este binevenita in a doua parte a zilei. In special cand vrei sa slabesti.

Poate sustine si apetitul. Da, poate vindeca aceasta situatie, in cazul celor care sufera de lipsa poftei de mancare. Are rolul de a vindeca functia digestiva, asa ca iti va reveni apetitul. NU este indicat in caz de ULCER! Totusi, este un pansament gastric eficient acest suc de ananas.

Asa ca poate preveni si sustine vindecarea problemelor digestive. De asemenea, te poate scapa de constipatie, previne obezitatea, celulita, dar si racelile si infectiile de tot felul. Poate preveni si cancerul, datorita antioxidantilor continuti.

Sucul de ananas –  previne cancerul si sustine imunitatea

Intr-un secol lovit de boli cronice, cum este maladia canceroasa, avem nevoie de „intariri”. Adica, este indicat sa consumam astfel de bauturi cu efect antioxidant si revigorant. 

Vei fi ferita de efectele radicalilor liberi, iar  bromelaina continuta sustine o imunitate de fier.

Previne si bolile cardiace. Asa ca inca un motiv in plus pentru a consuma mai des gustosul suc de ananas. Are rolul de a subtia sangele si de a sustine un nivel optim de insulina, in sange. Tocmai de aceea poate fi consumat si de diabetici. 

Datorita continului foarte ridicat de vitamina C, este perfect in timpul sezonului rece. Previne racelile si gripa, asa ca il poti consuma mai des. 


 Sucul de ananas  – colesterol mai mic 

Pentru ca este atat de important ca acesta sa aiba valori mici, pentru o sanatate mai buna.  Asa ca nu ezita sa consumi mai des sucul de ananas. Dupa cum vezi, are foarte multe beneficii la care poate ca nu te asteptai.

De asemenea, nu uita sa-l prepari tu la tine acasa, cat mai des. Asa vei sti ca este proaspat si eficient.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *