Secretele femeilor slabe – stii care sunt?

Daca si tu te intrebai care sunt secretele femeilor slabe, esti pe drumul cel bun. Exact despre acest subiect vom discuta in cursul zilei de astazi. Nu de alta, dar chiar exista anumite lucruri pe care acestea le fac sau …nu! 

Este clar ca secretele femeilor slabe ar trebui descoperite si analizate atent. Pentru ca acestea se mentin in forma din anumite motive.

Asa ca haide sa vedem ce fac acestea pentru a avea o silueta supla si armonioasa.

Secretele femeilor slabe – stiai aceste lucruri?

Simte-te bine in pielea ta. Foarte important, chiar daca inca nu simti asta. Lucreaza la acest aspect si iubeste-te mai mult. Este vital, daca vrei ca lucrurile sa mearga bine. Asa ca incepe de acum, alege sa te iubesti, mananca sanatos si nu face excese.

Echilibru. Ok, uneori cu totii mai gafam… Avem o seara in care mancam prea mult, bem si un pahar cu vin si poate mancam si un desert. Nu este cazul sa o iei razna! Pur si simplu in urmatoarele 2 zile consuma preponderent salate, cruditati, seminte si cat mai multe alimente sanatoase. Bineinteles ca te va ajuta sa elimini toxinele. De asemenea, nu uita sa nu mananci nimic dupa ora 19…

Variaza alimentatia. Si alege mai des alimentele mentionate mai sus. Mananca legume si fructe crude si proaspete. Mentin silueta si vei fi mult mai sanatoasa.

Secretele femeilor slabe – de ce sa faci sport si sa renunti la rontaieli?

Sportul ajuta. Chiar foarte mult. In special daca iti place sa mai trisezi, pe aici, pe colo, atunci cand ai o pofta. Asa ca nu uita sa faci cardio si tonifiere, cel putin de 2-3 pe saptamana. Alege si sa te plimbi 2-3 statii pe jos si bucura-te de miscare. Cu siguranta te vei simti mai bine si vei fi mai supla.

Nu te stresa. In special daca vrei ca rezultatele sa fie vizibile. Pentru ca daca te vei agita, nu vei reusi. Te vei gandi toata ziua la slabit si ce crezi? Nu vei slabi! Accepta-te asa cum esti, bucura-te de prezent si de progresul pe care il faci. Fii relaxata, ai rabdare cu tine si mananca mai sanatos.

Lasa rontaielile. Cea mai mare problema a celor care stau si se uita deseori la filme! Parca o aluna, niste floricele, niste covrigei merg de minune. Dar bineinteles ca nu este deloc o idee buna! Unele dintre aceste rontaieli au si 500 de calorii per suta de grame…Asa ca iata de ce nu slabesti, desi mananci lejer la mesele principale…

Secretele femeilor slabe – portii mai mici

Consuma supe. In special supe creme, le vei adora si te vei satura mai repede. Ciorbele de legume, fara paine preferabil, te vor ajuta sa obtii acea senzatie de satietate dupa care tanjesti.

Portii mai mici. Redu portiile si bucura-te sa fii moderata. Este demonstrat stiintific ca avem tendinta de a manca tot din farfurie. Asa ca haide sa scapam de aceasta obsesie. Cumpara farfurii mai mici si nu te chinui sa le umpli.

4.91/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *