Cum poti slabi usor? Fa schimbari treptat!

Cu siguranta multe femei s-au intrebat cum poti slabi usor intr-o lume a tentatiilor culinare, unde la tot pasul gasesti preparate gustoase, dar calorice si total neindicate in cadrul unei diete?

Multi oameni au o reala dificultate in a slabi, asa ca le este greu sa se apuce, in special cand kilogramele care trebuie date jos nu sunt tocmai putine. Un studiu american arata ca 2 din 5 oameni care incep o dieta intampina dificultati si in cele din urma se lasa pagubasi si renunta.

Alta statistica arata ca doar 20% sunt capabili sa urmeze o dieta pe parcursul a minim 3 luni. Asa ca ramane intrebarea: cum poti slabi usor? Cum te poti asigura ca vei reusi, fara sa-ti pierzi increderea?

Poate ca nu te mira aceasta dilema, in special ca dietele sunt grele si pot fi considerate adevarate incercari in viata oamenilor de pretutindeni.

Cum poti slabi usor? Incet, dar sigur!

Astazi vrem sa iti prezentam povestea unei mamici, Keely Dellit, o femeie din America cu 3 copii. Aceasta si-a dat seama dupa a treia nastere ca lucrurile nu mai pot continua asa. A reusit sa slabeasca nu mai putin de 56 de kilograme in 14 luni! Cum a reusit? A aplicat metoda: incet, dar sigur. Adica a inceput cu schimbari mici, dar foarte utile. A inteles ca trebuie sa se bucure de fiecare pas, pana va ajunge la destinatie.

Kelly nu a inceput sa bea ceaiuri cat e ziua de lunga, nu s-a inscris la sala de forta si nici nu a apelat la interventii chirurgicale. Pur si simplu a avut rabdare cu ea insasi, iar rezultatele au inceput sa apara. Cand a ajund la 127 de kilograme, dupa cea de-a treia nastere, si-a dat seama ca nu mai poate continua asa, sub nicio forma! Eara vorba de sanatatea ei inainte de toate. Cum poti slabi usor? Avand incredere in proces si facand un plan pe care trebuie sa-l urmezi.

In momentul in care Kelly a inceput sa lucreze la un restaurant fast-food lucrurile au inceput sa se agraveze. A avut 2 copii, iar kilogramele in plus i-au scapat de sub control, pur si simplu. Pentru ca voia sa aiba grija de cei 3 copii sanatoasa fiind, a trecut la actiune.

Cum poti slabi usor? Fa acest lucru de la o saptamana la alta

A inceput sa faca mici schimbari vizibile. Adica a sacrificat o portie de cartofi mare in favoarea uneia medii, pentru a nu renunta dintr-o data la acestia. A schimbat sucurile cu apa minerala, a inceput sa gateasca orez brun in loc de cel alb, a inlocuit lactatele cu produse vegetale similare. Incet, a inceput sa se obisnuiasca cu noul mod de viata.

Cum poti slabi usor? Iata ce manca Kelly intr-o zi obisnuita:

Mic Dejun: 2 oua omleta cu un bol de cereale integrale si fructe de padure
Pranz: O salata mare si peste la gratar sau ton
Cina: peste la cuptor cu legume inabusite

Ca gustari, a mai consumat batoane din cereale pentru slabit, morcovi si cate putin unt de arahide. Nu suna chiar asa rau, nu-i asa?

Dieta lui Kelly este foarte sanatoasa si saraca in carbohidrati de care nu are nevoie momentan. Desigur ca bea multa apa si nu evita ceaiurile.

A inceput cu exercitii fizice usoare, pana a devenit capabila sa faca mai mult. Ideea de „baby steps” a stat la baza planului inca de la inceput. In primele 6 luni, nu a urmat un program clar, ci doar a pus la punct mai multe aspecte care pareau sa o ajute.

Dar, in cele din urma s-a inscris la un curs de fitness, iar apoi a devenit atat de pasionata incat si-a luat si licenta de instructor!

Dupa 14 luni, totul era mult mai bine, iar aproape 60 de kilograme disparusera in neant. Desigur ca Kelly continua dieta si are o viata mai frumoasa din toate punctele de vedere.

Cum poti slabi usor? Introdu disciplina in viata ta, dar fara a pune o presiune prea mare pentru ca vei obtine exact opusul rezultatului dorit.

Sursa: https://theheartysoul.com

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *