Bautura energizanta naturala. Prepar-o la tine acasa!

Daca si tu vrei sa afli cum se prepara o bautura energizanta naturala, esti pe drumul cel bun. Astazi ne vom ocupa de acest aspect. Pentru ca prea multa lume crede ca doar cofeina iti poate conferi energie…Sa fie oare asa? Nicidecum, iar despre aceste lucruri vom discuta astazi.

Daca si tu faci prostia de a bea cafea sau chiar energizant (!) pe stomacul gol, suntem aici pentru a te convinge sa renunti pe loc. Este un dintre cele mai neinspirate idei. Adica, vei creste sansele de a face diabet si alte boli nocive. Tocmai de aceea, astazi suntem alaturi de tine pentru a-ti propune o bautura energizanta naturala.

Vestea cea buna este ca aceasta poate fi consumata pe stomacul gol. Poate deveni un mic dejun lejer, pentru persoanele care nu prea pot manca de dimineata.

Bautura energizanta naturala – cum se prepara reteta minune?

Vei avea nevoie de cateva fructe exotice. Bautura este perfecta si pentru mentinerea imunitatii. Asa ca previne bolile cronice si racelile specifice sezonului.

Tine minte ca imunitatea este unul dintre cele mai importante aspecte pentru organism. Daca vei consuma vitamine, minerale si antioxidanti, imunitatea va fi puternica. Asa ca vei fi in siguranta. Sa nu lipseasca din dieta ta pe o saptamana:

– broccoli

– lamaie

– suc de sfecla

– rosii

– afine

– mere

– catina cu miere

Acestea sunt adevarate comori, fiind considerate superalimente de exceptie, de catre specialistii in nutritie.

Bautura energizanta naturala – RETETA simpla si utila

Pentru a o prepara, vei avea nevoie de:

– 1/2 mango

– 1 morcov

– o lingura de ghimbir praf sau crud (maruntit)

– o mana de goji

– apa plata

Mod de preparare

Vei pune toate ingredientele intr-un blender si vei amesteca pana la omogenizare. Poti servi imediat sau pune bautura intr-un recipient din sticla si ia-l cu tine. Il poti depozita la rece, daca vrei sa o bei mai tarziu. Are termen de valabilitate o zi.

Bautura minune care te slabeste rapid – ce efect poate avea patrunjelul?

Ei bine, unul mult mai puternic decat ai fi anticipat pana acum. La ce ne ajuta pantrunjelul?

Poate nu stiai, dar te poate ajuta in nenumarate cazuri. Aceste frunze de patrunjel sunt bogate in vitaminele A si C, iar radacina are proprietati diuretice. De asemenea, din radacina ceaiului se prepara ceai…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *