Gustari sub 100 de calorii – 10 idei minunate!

Sigur si tu ai vrea sa stii care sunt acele gustari sub 100 de calorii, in special daca tii la silueta si vrei cu tot pretul sa te mentii in forma, fara sa te infometezi.

Special pentru tine ne-am interesat si am facut o mica cercetare, pentru a sti ce poti manca chiar si la ore mai tarzii. De asemenea, este demn de mentionat ca aceste gustari sub 100 de calorii sunt perfecte in perioadele in care tii dieta de slabire. Mai ales daca este un regim sever, este important sa stii ce ai putea manca, fara sa dai peste cap tot planul initial.

Desigur ca iti vom prezenta alternative sanatoase si naturale si vom lasa de-o parte toate acele alimente nocive pe care le consumam de obicei pe post de „aperitive”.

Gustari sub 100 de calorii – iata lista completa

  1. O cana obisnuita de struguri. Da, de obicei sunt de evitat in cadrul dietelor, dar daca mananca doar o ceasca de boabe de struguri nu va fi o problema. Contin fibre, vitamina K si magneziu, asa ca nu sunt de evitat. sunt bogati in apa si sunt ideali ca gustare. Contin si polifenoli care lupta impotriva bolilor cardiovasculare.
  2. 20 de boabe de fistic. Nici mai mult, nici mai putin! Contin grasimi naturale nesaturate, adica cele indicate. Au un efect de satietate deosebit, fiind una dintre acele gustari sub 100 de calorii.
  3. Iaurt grecesc degresat cu miere. O alta minunatie de gustare, de care te vei indragosti pe loc. Ai voie sa consumi 1/2 ceasca de iaurt cu o lingurita cu miere. Contin in jur de 84 de calorii, asa ca nu te ingrijora. Se pare ca iaurtul grecesc este recunoscut pentru capacitatile sale de a ajuta la mentinerea unei greutati optime.
  4. Felii de mar cu unt de arahide fara sare. Ia un mar, feliaza-l si pune nu mai mult de 2 lingurite de unt de arahide pe acestea. Vei vedea ca iti va da un plus de energie, iar tie nu iti va mai fi deloc foame. Nu uita sa consumi fructe zilnic, daca vrei sa slabesti, in special.

Gustari sub 100 de calorii – ce zici de humus, mango sau afine?

  1. Morcovi baby cu humus. Vei avea parte de betacaroten, vitamina A si proteine. Si da, nu vei consuma mai mult de 100 de calorii. Inmoaie cativa morcovi fierti in 2 linguri de humus. Apropo, morcovii sunt indicati in curele de slabire sustinand intreg procesul, iar studiile englezilor confirma aceste aspecte.
  2. Cuburi gheata cu…mango. Suna interesant, nu-i asa? Trebuie sa cumperi mango proaspat, sa faci smoothie si sa il pui in suportul pentru cuburi de gheata. Consuma 3-4 cuburi de mango inghetat, vei adora aceasta gustare care poate inlocui o inghetata. Cei mici le lor adora. Este una dintre gustarile sub 100 de calorii, care contine vitamina C din belsug.
  3. Smoothie de afine. Vei pune 1/3 iaurt degresat grecesc intr-o ceasca, iar restul de 2/3 vei completa cu afine inghetate. Da totul la blender, poti adauga si putina apa si bucura-te de o gustare pe cinste.
  4. 14 migdale. Da suntem precisi, pentru ca vrem ca tu sa ramai in limita de 100 de calorii. Migdalele sunt bogate in fibre si proteine si nu au colesterol, asa ca te vor tine departe de foame. Nu uita sa le alegi pe cele nesarate si neprajite.
  5. Branzica de casa. Cu siguranta iti va placea aceasta gustare, in care poti pune si cateva bucati de fructe. Nu consuma o cantitate prea mare, ci doar cat sa-ti potolesti foamea.
  6. Cartofi la cuptor cu condimente. Alege un cartof mai mic, pe care il poti condimenta dupa bunul plac. Contine si vitamina C si chiar sprijina procesul de slabire in aceasta forma.
4.93/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *