Cura cu suc de afine. Beneficii si iar beneficii

Daca vrei sa fii in forma si mult mai sanatoasa vara aceasta, inseamna ca este momentul sa incerci cura cu suc de afine. Despre afine am mai discutat si probabil esti deja familiarizata cu efectele minunate pe care le pot avea asupra organismului tau.

Abunda in antioxidanti si vitamine, asa ca nu le evita. Ba chiar din contra, chiar daca tii sau nu cura cu suc de afine, asigura-te ca mananci zilnic aceste minunate fructe.

Daca vei consuma afine, vei avea parte si de o multitudine de vitamine, cum ar fi: A, complexul de B-uri, C. Mai contin acid citric, tanin, acid lactic, pectina. Vitamina K, fosforul, zincul si calciul sunt si ele prezente in micutele fructe.

Dieta cu afine, cum te poate ajuta sa scapi de grasimea abdominala >>>

Asa dupa cum banuiesti, afinele au si capacitatea de a te ajuta sa arzi grasimile, in special cele de la nivel abdominal. Nu suna rau, nu-i asa? Din vara pana in toamna ai acces la aceste minunate fructe, asa ca, fie ca sunt culese direct din padure sau sunt de cultura, nici nu mai conteaza. Contin aceleasi vitamine si minerale, asa ca nu-ti face probleme.

Cura cu suc de afine – ce trebuie sa faci?

Pentru a beneficia de minunatele efecte ale afinelor va fi nevoie sa respecti cateva reguli de bun-simt. De exemplu, chiar daca nu vei avea parte de foarte multe restrictii, este de la sine inteles ca trebuie sa faci mici sacrificii. De exemplu, nu vei mai consuma in aceasta perioada fast-food, dulciuri, sucuri carbogazoase, fainoase si produse de patiserie.

Oricum, iti recomandam sa renunti la astfel de produse (sau sa mananci rar) chiar si atunci cand nu vrei sa slabesti. Nu de alta, dar acestea produc aciditate in corp, ceea ce poate duce la tot felul de boli si afectiuni. Consuma cat mai multe fructe si legume proaspete, salate, smoothie-uri, etc. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine, garantat!

In cura cu suc de afine este evident ca va trebui sa ai un storcator de fructe. Asa ca acesta va fi primul pas, iar daca nu ai unul deja, este momentul perfect sa-ti cumperi.

De asemenea, va trebui sa te trezesti putin mai devreme de dimineata, pentru a-ti face sucul de afine. Este necesar sa-l bei pe stomacul gol dimineata. Dupa 30 de minute, mananca cereale integrale cu fructe si lapte vegetal. La serviciu, mai consuma inca un pahar cu suc de afine.

Iti recomandam sa pregatesti aproximativ 4 pahare de suc, pentru a mai servi unul si inainte de pranz si altul inainte de cina. Desigur ca seara iti recomandam sa mananci ceva lejer si cu cateva ore bune inainte de culcare.

In cura cu suc de afine pofta de mancare va fi mai scazuta gratie acestor fructe minunate. Desigur ca daca iti doresti si poti, este bine sa consumi suc de afine si in afara celor 4 pahare, este chiar recomandat. In special ca vei tine aceasta cura pentru doar 8 zile.

Mai sunt si alte vesti bune, sucul de afine se absoarbe rapid, asa ca vei avea parte de toate vitaminele si mineralele continute de micutele fructe. Organismul tau se va purifica intens si vei pierde 3-4 sau chiar 5 kilograme in acest proces. Variaza in functie de metabolismul fiecarei persoane. Nu uita sa faci si sport in aceste zile, pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.

In cura cu suc de afine se intampla ceva remarcabil. Conform cercetatorilor americani, se pare ca sucul de afine efectiv are capacitatea de a dizolva celulele de grasime si impiedica formarea altor straturi noi.

Cura cu suc de afine – spune adio grasimii abdominale!

Poate ai observat si tu ca de grasimea abdominala fug toate femeile. Este normal sa fie asa, cine vrea sa aiba „burtica”? Mai ales ca aceasta iti poate strica toate planurile legate de vestimentatie.

Dar asta nu este tot. Tesutul adipos poate favoriza si aparitia bolilor cardiovasculare, asa ca inca un motiv in plus sa scapi de aceasta. Sucul de afine te scapa de colesterolul rau, favorizeaza sanatatea cardiovasculara si un pahar are doar 80 de calorii!

Incearca aceasta dieta ideala pentru a slabi si a-ti mentine sanatatea. Succes!

 

4.83/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *