Dieta cu afine, scapa de grasimea abdominala

Daca toamna a sosit este momentul sa tii dieta cu afine, in acest fel vei obtine doua lucruri in acelasi timp. La ce se refera aceasta afirmatie? Ei bine, iti vei modela corpul si in acelasi timp vei intari sistemul imunitar, aspect foarte important pentru sanatatea ta.

Despre afine am mai discutat, doar poate ca este cazul sa iti reimprospetam putin memoria. Afinele contin, in primul rand flavonoide, compusi care abunda in antioxidanti si alte minerale. Te va ajuta sa ai o memorie mai buna, o minte mai exacta, etc.

In dieta cu afine vei avea parte si de o multitudine de vitamine, cum ar fi: A, complexul de B-uri, C. Mai contin acid citric, tanin, acid lactic, pectina. Vitamina K, fosforul, zincul si calciul sunt si ele prezente in micutele fructe.

 

Dieta cu afine, cum te poate ajuta sa scapi de grasimea abdominala?

Ei bine, vestile bune continua, asa ca acelea dintre voi care vor sa scape de „burtica” ar trebui sa consume afine mai des. Iar competenta lor este dovedita. Si unde mai pui ca au doar 84 de calorii la suta de grame? Mananca-le cat mai proaspete, acelea sunt cele mai bune, din punct de vedere al vitaminelor.

Asadar, conform unui studiu realizat de americani, se pare ca un consum regulat de afine te poate ajuta sa arzi grasimea, in special cea abdominala. De asemenea, masa ficatului va scadea. Specialistii au ajuns la concluzia ca procesul de marire la nivelul ficatului este legat tot de obezitate.

Cumpara afine cat sunt in sezon si congeleaza-le, pentru a avea tot anul. Desigur ca poti gasi si iarna, dar mai greu, asa ca nu te risca sa ramai fara aceasta importanta sursa de antioxidanti.

Dieta cu afine, simpla si usoara!

Dieta cu afine, nu este stricta, ci doar presupune un consum crescut al acestor fructe. Asadar, in acea perioada, sa zicem timp de o luna, trebuie sa mananci din belsug. Consuma intre 300-500 de grame pe zi, crude. Desigur, le poti pune si in smoothie-uri sau cereale, tine doar de tine. Ideea este sa nu le uiti, sub nicio forma.

Toate functiile organismului se vor imbunatati, in special digestia si tranzitul intestinal. Poti spune adio problemelor legate de constipatie.

 

Alte beneficii ale afinelor, recunoscute de specialistii din toata lumea:

– lupta impotriva bolilor neurologice, ca Alzheimer
– antiseptic, astringent, antidiuretic
– imbunatateste vederea
– te scapa de hemoroizi
– vindeca bolile asociate cu hipertensiunea
– indicate si in cazurile de diabet

Dieta cu afine, nu uita de sport si alimentatie

Desigur ca, atat timp cat vei manca 500 de grame de afine pe zi sistemul tau imunitar si digestia te vor ajuta sa slabesti. Dar nu te baza doar pe asta. Nu uita sa consumi apa de calitate, 2 litri pe zi. De asemenea, bucura-ti papilele gustative cu cele mai alese fructe si legume…proaspete. Lasa-le deoparte pe cele confiate, uscate sau congelate.

Bucura-te de viata din legume si fructe, iar trupul tau va fi mai sanatos si puternic ca oricand. De asemenea, vei reusi sa slabesti si sa scapi de toxine, asa ca nu uita de dieta cu afine.

 

4.87/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Dieta cu afine, scapa de grasimea abdominala

  • 11 octombrie 2017 la 12:13
    Permalink

    De unde se pot cumpara afine proaspete pe toata durata anului?
    Evident ca ma refer la un punct de desfacere unde le poti gasi la un pret rezonabil pt. bugetul unui salariat cu aproape minimum pe economie.
    Multumesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *