Bauturi pline de energie, pentru aceasta primavara!

Care sunt acele bauturi pline de energie, care ne vor ajuta sa fim mai in forma ca oricand? Ei bine, in aceasta primavara iti vom sugera sa descoperi sucuri si smoothieuri naturale, preparate chiar de tine, acasa.

Desigur ca smoothieurile sunt diferite, fata de sucurile naturale. Practic, primele se realizeaza cu ajutorul unul blender, fiind realizate din maruntirea alimentelor adaugate. Sucurile naturale, in special cele presate la rece, adica realizate cu ajutorul unui storcator special conceput in acest sens, se realizeaza prin presare, asa ca se va obtine seva fructului/legumei.

Te incurajam sa incepi si tu sa pregatesti aceste bauturi pline de energie chiar la tine acasa. Pot fi un mic dejun perfect, in special daca nu obisnuiesti sa mananci de dimineata si nu iti este foame. Sunt foarte diafane si confera acel plus de energie necesar.

Asa ca trezeste-te un pic mai devreme de dimineata pentru a savura bautura aleasa, iti vom oferi cateva exemple. Desigur ca poti pregati smoothieuri si sucuri chiar de seara. Le vei depozita in frigider, intr-un recipient din sticla, asa ca vor fi bune si de dimineata, mai mult ca sigur.

Bauturi pline de energie – varietatea este cheia

Asa ca testeaza si retete de smoothie, dar si de sucuri naturale, pentru a avea parte de o varietate mai mare de vitamine, minerale si gusturi.

Suc de mar, telina si patrunjel

Ingrediente

– 4 mere

– o telina mica

– o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Desigur ca vei curata ingredientele si le vei pune in storcatorul de fructe si legume. La final vei obtine o cantitate suficienta de suc proaspat, numai bun sa-ti incepi ziua.

Suc de mere, morcovi si portocale

Ingrediente

– 2 mere Granny Smith

– 2 morcovi

– o portocala

O combinatie ideala de vitaminele A, C, B6, acid folic si potasiu, perfect si dupa masa de pranz, dar in special dimineata….mai multe idei de sucuri naturale aici >>>

Bauturi pline de energie – cui ii plac smoothieurile?

Smoothie cu zmeura, mango si banane – un adevarat deliciu!

Ingrediente:

3 capsune

o banana medie

o cana apa de cocos (sau apa plata, pune si cativa fulgi de cocos, daca ai)

1/2 mango

sucul de la o lamaie

o felie de ananas, curatata si feliata

Mod de preparare

Se curata ingredientele, se feliaza si se adauga in blender. Amesteca pana obtii o bautura omogena. Cantitatea obtinuta este destul de mare, asa ca poti bea doar o ceasca de smoothie, iar restul il poti servi mai tarziu. De asemenea, il poti lua cu tine la serviciu, trebuie doar sa-l depozitezi intr-un recipient din sticla, in frigider, pana il vei consuma…beneficii smoothie aici >>>>

Smoothie cu ananas si ghimbir. De ce sa-l consumi cand vrei sa slabesti?

Asa ca iti prezentam reteta „minune”:

– o cana de ananas taiat cuburi

– o bucatica de 3 cm de ghimbir maruntit (sau o lingurita de ghimbir pudra)

– o cana de apa plata

– stevia sau putina miere

Mod de preparare

Vei pune toate ingredientele in blender si le vei amesteca pana vei obtine o bautura omogena. La final poti adauga indulcitor, daca ti se pare ca este nevoie. Bea acest smoothie intre mese, pe post de gustare. Consuma-l inainte cu o ora de masa de pranz sau cea de seara. Dupa cum ti-am precizat il poti consuma si de dimineata, daca nu ti se prea acid si nu iti provoaca vreun disconfort.

Totusi, ar fi bine sa-l consumi inainte de mesele principale, pentru a-ti diminua apetitul si a sustine cu succes procesul slabirii. Starea de satietate va persista mai mult timp, exact ce iti doresti atunci cand esti la cura de slabire…mai multe despre smoothieuri si slabit aici >>>

Evident ca poti pune si spanac, salata verde, avocado si orice alte fructe doresti, in smoothie-urile tale. Varietatea te va determina sa creezi un obicei sanatos pe care sa-l mentii. La fel se petrece si in cazul sucurilor naturale.

Chiar si atunci cand nu ai timp, tot poti sa pregatesti rapid un suc natural de portocale, in care sa adaugi o lingurita de praf de orz verde. Te va uimi faptul ca vei manca mai putin si mai sanatos, in acest mod.

Evident ca cine consuma sucuri si smoothieuri naturale are un trup armonios si mult mai multa energie, succes!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *