Sfaturi pentru o primavara de vis

Pentru a te bucura si mai mult de acest sezon, avem cateva sfaturi pentru o primavara de vis, asa cum ai vrea si tu. Ce poti face in acest an pentru a te bucura mai mult de noul sezon cald? Cum ai putea sa ai mai multa energie si un trup armonios?

Ei bine, daca tot vorbim despre sfaturi pentru o primavara de vis, este cazul sa iti spunem ca pentru avea o stare buna de spirit, este necesar sa ai si o dieta sanatoasa. Dar nu este totul, este necesar sa te bucuri mai mult de prezent, sa lasi grijiile la o parte si sa cultivi ceea ce iti place. Pentru ca ce este viata, fara pasiune, iubire si tihna?

Asadar, haide sa vorbim despre ce ai putea face pentru o viata mai frumoasa, chiar de maine! Nu iti face griji, nu este atat de greu pe cat pare.

Sfaturi pentru o primavara de vis – incepe cu un detox

Stii ca se spune ca precum esti in interior, la fel esti si in exterior? Ei bine, asa este! Astfel ca, pentru a incepe cu dreptul, este cazul sa iti purifici organismul. Ar fi indicat sa urmezi cateva zile de dieta cu fructe si legume. In acest mod, iti vei readuce trupul pe calea cea buna, dupa ce ai consumat mai multe produse pe baza de grasimi, in sezonul rece. Incepe sa mananci mai multe salate, cruditati si preparate mai diafane, te vei simti mai bine din toate punctele de vedere. Stiai ca studiile arata ca o alimentatie vegetala, bazata pe fructe si legume, te ajuta sa ai un psihic mai bun?

Cura de primavara – cu ce sa incepi?

Cu un mic dejun sanatos. Fie ca obisnuiesti sau nu sa mananci de dimineata, iti recomandam sa incepi ziua cu un pahar de smoothie super hranitor. Iata o sugestie de smoothie care iti va mentine starea de sanatate:

Ingrediente

o ceasca (mica) de suc de grapefruit
1/2 avocado
1/2 ceasca de suc de portocale
o mana de zmeura
1/2 banana
cateva cuburi de gheata…mai multe despre cura de primavara >>>

Sfaturi pentru o primavara de vis – starea de spirit

Cum sa ai o stare de spirit mai buna?

Incepe prin a multumi si a fi recunoscatoare pentru ceea ce ai deja. Cu siguranta ai mai auzit acest sfat si poti sa fii sigura ca nu este nimic iesit din comun sa multumesti in fiecare zi pentru lucrurile minunate pe care le ai deja. Si nu te minti singura, cu siguranta ai pentru ce multumi. Faptul ca esti sanatoasa, ai un serviciu si poti sa iti permiti sa mananci sanatos, acestea sunt doar 3 dintre lucrurile pe care le luam de-a gata. Si uitam ca sunt oameni care nu se pot bucura de aceste lucruri care, in prima faza, nu ti se par marete…

Desigur ca, incepand sa ai o stare de spirit mai buna, vei incepe sa atragi catre tine si alte lucruri pentru care sa fii recunoscatoare. Iar acest aspect este confirmat si de oamenii de stiinta si expertii in fizica cuantica. Daca te gandesti intens la un lucru si pui sentimente, vei atrage lucruri asemanatoare. Asa ca gandeste-te la ce ai vrea sa se intample, nu la tragedii si alte lucruri care te nemultumesc…mai multe sfaturi aici >>>

Sportul si plimbarile te vor ajuta sa te simti mai bine imediat, plus ca imunitatea si organismul vor fi mai puternice in acest mod. Nu uita sa te bucuri de momentul prezent mai des si de ceea ce ai in viata ta. Cu siguranta ai motive pentru care sa fii recunoscatoare, asa ca nu uita ca viata poate deveni mai buna chiar acum, este necesar doar sa iti schimbi atitudinea.

Si ce moment mai bun sa renasti, daca nu primavara?

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *