Sfaturi pentru a avea o stare de spirit mai buna

Pentru a avea o stare de spirit mai buna nu este necesar sa faci schimbari uriase, de pe o zi pe alta. In special ca exista atatea mici lucruri pe care le poti face incepand de acum.

Un lucru este cert: pentru a avea o stare de spirit mai buna este necesara disciplina. De asemenea, trebuie sa ai dorinta de a te schimba in bine, pentru a te bucura de o viata mai armonioasa. Stim ca poate suna complicat si poate ca nu stii exact de unde sa incepi. Dar nu iti faci griji, am pregatit cateva sfaturi de la psihologi, pentru a te ajuta.

Expertii sunt de parere ca mintea este mult mai puternica decat ne imaginam, asa ca trebuie sa tinem cont de acest aspect crucial.

Cum sa ai o stare de spirit mai buna?

Incepe prin a multumi si a fi recunoscatoare pentru ceea ce ai deja. Cu siguranta ai mai auzit acest sfat si poti sa fii sigura ca nu este nimic iesit din comun sa multumesti in fiecare zi pentru lucrurile minunate pe care le ai deja. Si nu te minti singura, cu siguranta ai pentru ce multumi. Faptul ca esti sanatoasa, ai un serviciu si poti sa iti permiti sa mananci sanatos, acestea sunt doar 3 dintre lucrurile pe care le luam de-a gata. Si uitam ca sunt oameni care nu se pot bucura de aceste lucruri care, in prima faza, nu ti se par marete…

Desigur ca, incepand sa ai o stare de spirit mai buna, vei incepe sa atragi catre tine si alte lucruri pentru care sa fii recunoscatoare. Iar acest aspect este confirmat si de oamenii de stiinta si expertii in fizica cuantica. Daca te gandesti intens la un lucru si pui sentimente, vei atrage lucruri asemanatoare. Asa ca gandeste-te la ce ai vrea sa se intample, nu la tragedii si alte lucruri care te nemultumesc.

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:

1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile…mai multe despre legea atractiei aici >>>

Cum sa ai o stare de spirit mai buna? Fii mai generoasa, mananca mai natural

Alte doua schimbari nu foarte greu de realizat, dar care pot aduce beneficii nebanuite. In primul rand, atunci cand oferi mai mult, cu siguranta ai remarcat ca ai deja o stare de spirit superioara. Si nu ne referim aici doar la bani, poti oferi o prajitura sau o cafea unei prietene si sa te bucuri de faptul ca ai facut un gest frumos fata de o persoana draga.

De asemenea, mancarea naturala, adica fructele si legumele proaspete, salatele, semintele si nucile neprocesate, etc, toate au o vibratie inalta si ajuta corpul sa fie intr-o stare mai buna, din toate punctele de vedere.

Renunta la sucurile carbogazoase, alimente procesate sau fast-food, dulciuri, tigari, etc. Cu siguranta ai inteles ideea. Sau macar rareste consumul acestora, daca inca nu simti ca poti renunta complet. Oricum vei simti o diferenta, fara doar si poate, odata ce esti constienta de ceea ce mananci.

De asemenea, petrece mai mult timp in natura, fa sport si bucura-te de momentul prezent, te va ajuta sa ai o viata mai fericita. Nu te mai uita la stiri si cauta sa relationezi cu oameni pozitivi, care vad latura buna a lucrurilor, va face diferenta!

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *