Ce fructe sa mananci cand vrei sa slabesti?

Si tu te intrebai ce fructe trebuie sa mananci atunci cand vrei sa slabesti? Atunci esti pe drumul cel bun, pentru ca exact acest subiect il vom aborda astazi.

Este evident ca nu poti manca orice fruct atunci cand vrei sa pierzi cateva kilograme, asa ca iti reamintim care sunt cele permise. In mod clar ar trebui sa respecti aceasta „lista” daca vrei sa vezi rezultate evidente, cat mai repede posibil.

Desigur ca multe dintre fructele pe care le vei regasi pe aceasta lista sunt cele la care te asteptai sa fie intr-o dieta de slabire.

Ce fructe sa mananci cand vrei sa slabesti? Asa ca haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Ce fructe sa mananci cand vrei sa slabesti – ce zici de pere, fructe de padure si pepene?

Fructele de padure sunt minunate atunci cand vorbim despre curele de slabire, dar si prevenirea bolilor. Acestea abunda in antioxidanti, minerale si au putine calorii. Asa ca poti manca de dimineata o mana de fructe de padure cu cereale integrale. De asemenea, le poti servi intre mese, alegerea este la indemana ta.

Nu uita sa le consumi cat mai des oricum, acestea abunda in vitamina C si previn unele dintre cele mai periculoase boli cronice.

Pepenele rosu este renumit pentru faptul ca are un gust desavarsit, fiind ca un desert cu putine calorii. Nu iti face griji, o portie de pepene rosu nu are mai mult de o 100 de calorii. Important este sa NU mancam fructe seara, pentru ca zaharurile continute au tendinta sa se depuna, in special cand le mancam in a doua parte a zilei.

Perele. Beneficiile perelor pot fi de folos acelor persoane care se confrunta cu o digestie lenta. In special ca o para contine aproape 20% din necesarul zilnic de fibre. Asadar, tranzitul intestinal va fi accelerat, vor fi eliberate sucurile digestive, iar tot procesul va merge mai bine. O idee foarte buna sa consumi pere, in special daca te confrunti cu constipatia si diareea si simti ca este unul dintre motivele pentru care nu poti slabi.

Sunt bogate in fibre, contin antioxidanti si sunt sarace in calorii. Asa ca mananca mai des pere in aceasta toamna.

Ce fructe sa mananci cand vrei sa slabesti, cat mai des?

Coacazele te pot ajuta si sustine intens atunci cand vorbim despre arderea grasimilor. Asa ca nu le omite, in special ca favorizeaza colesterolul bun, sustine digestia si absorbia glucozei in sange.

Despre grapefruit si sucul de grapefruit am mai discutat si am mentionat deja ca poate fi un aliat in lupta cu kilogramele in plus.

Sigur esti familiarizata cu acest fruct, dar poate ca nu stii atat de multe pe cat ar trebui. Grapefruit este un fruct citric care te poate ajuta sa previi nenumarate boli.

Este bogat in vitamine precum C, dar si A, B, E si K. Nu duce lipsa nici de minerale si contine calciu, acid folic, fosfor si potasiu. Are in compozitie si flavonoide, licopen si glucarat, asa ca poate preveni si lupta impotriva cancerului.

Previne boli precum cancerul, ateroscleroza, dar si insomniile, gripa si starile de oboseala. Asa ca, in dieta rapida cu grapefruit…mai multe poti citi aici >>>

Merele. Unul dintre cele mai cunoscute fructe, dar si cele mai eficiente, asa ca nu il ocoli. Bogate in fibre si avand capacitatea de a preveni foamea, sunt gustarea ideala. Exista studii care arata ca merele sustin procesul de slabire, asa ca le poti consuma zilnic.

Portocalele sunt ideale la dieta, la randul lor. De ce? Pentru ca nu au multe calorii, asa ca pot fi o gustare perfecta. Sau se pot adauga in salate, de exemplu. Se pare ca sucul de portocale nu este totusi recomandat, avand un continut ridicat de calorii.

Ce fructe sa mananci cand vrei sa slabesti – rodie sau kiwi?

Ambele, din punctul nostru de vedere. Te vor ajuta sa elimini surplusul, conferindu-ti o stare de satietate. Este indicat sa mananci fructe inainte de mese, doar in acest mod vei fi tentata sa mananci mai putin la mesele principale.

Kiwi este un fruct delicios, abunda in vitamina C (apropo, are mai multa vitamina C decat portocalele!) si cea mai buna veste este ca nu ingrasa. Un fruct de kiwi are doar 45 de calorii in general, asa ca il poti consuma linistita, fara a avea remuscari. Poate constitui acea gustare sanatoasa si satioasa dupa care tanjesti.

Rodiile sustin intens procesele de detoxifiere, asa ca sigur vei dori sa le introduci in dieta de slabire. Merg in salate, se pot face sucuri sau pot fi mancate ca atare.

Asa ca elimina toxinele intr-un mod sanatos si eficient, te vei bucura mai repede decat credeai de o silueta de vis.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *