Regimul anticelulita. Ce ar trebui sa mananci?

Regimul anticelulita poate fi cea mai buna idee. Chiar si atunci cand vrei sa previi aceasta afectiune. Bineinteles ca majoritatea femeilor isi doresc ca celulita sa dispara ca prin minune.

Din nefericire, nu este chiar asa de simplu. Este nevoie de disciplina, perseverenta si dorinta de a avea un mod de viata mai sanatos. Alimentatia joaca un rol cheie, iar regimul anticelulita chiar functioneaza in cazul celor care au grija cu adevarat de ele. Daca vrei sa previi si remediezi aceasta afectiune, te invitam sa descoperim ce inseamna o dieta sanatoasa.

Te vei bucura sa stii ca poti preveni aceste afectiuni inestestice ale pielii optand pentru un regim sanatos si hranitor. Esti gata sa ai grija de tine?

Regimul anticelulita. Ce inseamna o dieta echilibrata?

Celulita poate fi eliminata in proportie de 90% sau chiar mai mult. Dar disciplina va trebui sa devina cuvantul cheie pentru tine. Altfel va fi dificil sa reusesti. Este adevarat ca masajele ajuta mult, la fel si tratamentele dedicate. Dar dieta echilibrata, bogata in nutrienti, minerale si vitamine va face minuni.

Evident ca nu este asa de usor, asa ca va trebui sa respecti cateva restrictii importante:

– vei bea 2 litri de apa pe zi

– vei consuma alimente bogate in fibre, minerale, vitamina C si E

– vei face sport de cel putin 2-3 ori pe saptamana si miscare zilnic

– vei servi fructe si legume crude la gustari

– vei reduce consumul de cafea, sare, alcool si sucuri carbogazoase

Desigur ca va trebui sa reduci numarul de carbohidrati, grasimi si glucide. Cu alte cuvinte, este momentul sa arunci la gunoi mancarea de tip „junk-food”. Dieta pe care urmeaza sa o prezentam te va ajuta sa si slabesti cateva kilograme bune. Asa ca vei avea doar de castigat daca vei alege sa o urmezi.

Regimul anticelulita. De unde sa incep?

Iti vom prezenta cum trebuie sa arate o zi din dieta anticelulita, pentru a-ti face o idee.

Idei de meniu

Mic dejun: cereale integrale sau fara gluten, o cana de lapte vegetal, ceai verde, fructe de padure/ 2 felii de paine integrala cu branza fara grasimi sau vegetala, o rosie/ omleta cu salata de cruditati

Gustare: 100 grame fructe de padure/ un mar/ un suc de portocale

Pranz: salata verde cu porumb, ton si o supa crema de legume/ curcan la gratar cu spanac (250 grame)

Gustare: o mana de seminte de floarea soarelui/ un ceai verde cu ghimbir

Cina: orez integral cu peste la gratar/ un cartof copt si humus/ o salata greceasca

Iti recomandam sa variezi meniul dupa bunul plac, avand grija sa respecti conditiile mentionate mai sus. Nu uita sa incluzi in dieta: rozmarin, orz, oua, ghimbir, ulei de masline, nuci, salate de cruditati.

Acestea abunda in fibre, minerale si vitamine, au un indice glicemic scazut, foarte putine grasimi si sunt ideale pentru cele care vor sa scape de nesuferita celulita.

Nu uita ca masajele sunt esentiale in acest caz, asa ca daca iti permiti, mergi de 1-2 ori pe saptamana. Poti face un sport care tonifiaza intreg corpul precum inotul sau alergatul.

Vei observa ca in curand rezultatele vor incepe sa vorbeasca de la sine.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *