Smoothie cu ananas si ghimbir – IDEAL in procesul de slabire!

Un smoothie cu ananas si ghimbir s-ar putea sa fie una dintre cele mai bune idei. In special pentru acelea dintre voi care ar vrea sustinere in procesul de slabire. Iar acest sprijin vine, in mare parte, din partea dietei zilnice pe care o alegi.

Poate ca nu stiai pana acum ca ananasul te poate ajuta atunci cand vrei sa slabesti. Majoritatea oamenilor au senzatia ca doar fructele de padure sau sucul de grapefruit sunt recomandate in diete. Nimic mai departe de adevar, avand in vedere ca acest smoothie cu ananas si ghimbir este ideal in curele de slabire.

Ba chiar poti sa incepi dimineata cu acesta, in special daca nu te omori sa mananci mancare la micul dejun. Foarte multe persoane prefera smoothie-urile si sucurile la prima masa a zilei.

Smoothie cu ananas si ghimbir. De ce sa-l consumi cand vrei sa slabesti?

Fiind bogate in nutrienti si vitamine, cele 2 ingrediente te vor ajuta sa elimini senzatia de foame. Evident ca nu au multe calorii, asa ca acest smoothie va deveni gustarea ideala dintre mese. Doar in acest mod vei sustine procesul slabirii, avand grija sa ai in dieta alimente care sustin arderile.

Asa ca iti prezentam reteta „minune”:

– o cana de ananas taiat cuburi

– o bucatica de 3 cm de ghimbir maruntit (sau o lingurita de ghimbir pudra)

– o cana de apa plata

– stevia sau putina miere

Mod de preparare

Vei pune toate ingredientele in blender si le vei amesteca pana vei obtine o bautura omogena. La final poti adauga indulcitor, daca ti se pare ca este nevoie. Bea acest smoothie intre mese, pe post de gustare. Consuma-l inainte cu o ora de masa de pranz sau cea de seara. Dupa cum ti-am precizat il poti consuma si de dimineata, daca nu ti se prea acid si nu iti provoaca vreun disconfort.

Totusi, ar fi bine sa-l consumi inainte de mesele principale, pentru a-ti diminua apetitul si a sustine cu succes procesul slabirii. Starea de satietate va persista mai mult timp, exact ce iti doresti atunci cand esti la cura de slabire.

Smoothie cu ananas si ghimbir – 2 dintre alimentele perfecte pentru cei aflati la dieta

Ananasul? Savuros si satios, avand doar 50 de calorii per suta de grame. Ghimbirul? Intepator, dar super eficient in ceea ce priveste tranzitul intestinal si procesele digestive. Iti va diminua apetitul, iar tu vei incepe sa arzi acele kilograme in plus.

Desigur ca este nevoie si de o dieta si exercitii fizice, dar cu siguranta aceasta gustare te va sustine din plin. Pentru a vedea efectele, iti propunem ca pret de 7-8 zile sa consumi inainte de mesele principale acest smoothie savuros.

Daca te confrunti deseori cu probleme de stomac sau indigestii tine mine ca ananasul este solutia. Contine bromelaina, iar aceasta enzima digestiva are rolul de a te feri de balonare. De asemenea, ananasul lupta impotriva cancerului. Stiai ca acest fruct este plin de vitamina C si A? Daca il vei consuma regulat vei pazi celulele de radicalii liberi, care ameninta sanatatea acestora. Este o sursa foarte buna de mangan, pe care nu ar trebui sa o neglijezi. Acest mineral are rolul de a intari oasele, foarte important mai ales in cazul persoanelor mai in varsta, dar nu numai.

Ghimbirul iti da acel impuls si cand vrei sa slabesti dar si atunci cand ai nevoie de o imunitate mai puternica. Sa iti mai spunem ca este de un real folos si atunci cand esti racita? Probabil ai auzit si de ceaiul de ghimbir, care este la fel de eficient.

Ghimbirul si implicit, apa de ghimbir, te va ajuta sa stimulezi procesul de ardere a grasimilor. De asemenea, are rolul de a stabiliza glicemia, colesterolul si lipidele…mai multe despre apa de ghimbir aici >>>

4.2/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *