Apa de ghimbir. Arde grasimea abdominala si reduce colesterolul!

Multe femei incearca din rasputeri sa aiba grija de sanatatea si silueta lor, iar apa de ghimbir le-ar putea usura aceasta „munca.” Nu de alta, dar aceasta bautura miraculoasa are atatea beneficii, incat o sa ti para greu de crezut cate poate face pentru tine!

Dar nu este nimic iesit din comun, avand in vedere ca ghimbirul este unul dintre cele mai puternice superalimente din lume. Imediat vom discuta mai pe larg despre apa de ghimbir, care este „la moda” peste hotare. Asa ca ar trebui sa o descoperi si tu, cat mai repede. Suntem bombardate cu tot felul de reclame care promit marea cu sarea, adica sanatate si pierderea kilogramelor in plus. Dar nu se intampla deloc asa, de cele mai multe ori.

Asa ca este momentul sa apelam la solutii naturiste care functioneaza de mii de ani. Nu are rost sa dai banii pe acele produse sofisticate, cand ghimbirul este la indemana oricui. Vei afla imediat cum il poti folosi pentru a beneficia de capacitatile sale remarcabile.

Apa de ghimbir – ce trebuie sa stii

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietatile sale medicinale si ca un adevarat adjuvant pentru problemele digestive inca din anii 500 I.Hr. Confucius a fost printre primii scriitori care a mentionat acest aliment remarcabil.

Ghimbirul iti da acel impuls si cand vrei sa slabesti dar si atunci cand ai nevoie de o imunitate mai puternica. Sa iti mai spunem ca este de un real folos si atunci cand esti racita? Probabil ai auzit si de ceaiul de ghimbir, care este la fel de eficient.

Ghimbirul si implicit, apa de ghimbir, te va ajuta sa stimulezi procesul de ardere a grasimilor. De asemenea, are rolul de a stabiliza glicemia, colesterolul si lipidele. De asemenea, ghimbirul este foarte eficient pentru acele persoane care vor sa arda grasimea abdominala. S-a demonstrat ca acesta are rolul de a suprima productia de cortizol, hormonul stresului care este responsabil si de grasimea care se acumuleaza la nivel de abdomen. Si care, asa cum ai observat, nu este tocmai usor de inlaturat!

De asemenea, ghimbirul te poate ajuta sa arzi si grasimea de pe brate, coape si solduri, care ne poate face probleme. Asa ca apa cu ghimbir chiar poate fi un real miracol. Desigur, va trebui sa ai grija sa mananci super sanatos in aceasta perioada. Ca sa nu mai spunem ca exercitiile fizice nu trebuie sa lipseasca, sub nicio forma.

Daca vrei sa ai rezultate bune, atunci cand vorbim despre dieta, este momentul sa faci tot ce iti sta in putinta, pentru a reusi. Si fii sigura ca rezultatele vor vorbi de la sine.

Apa de ghimbir – de ce functioneaza?!

Pentru ca este un antioxidant de exceptie, iar efectul sau diuretic ajuta si la combaterea efectului de a retine apa. Asa ca te poate ajuta sa rezolvi rapid mai multe probleme.

Daca vrei sa ai o digestie mai buna, mananca o bucatica de ghimbir inainte de masa. Iti va da si un plus de energie pe care il vei aprecia. Prepara o bautara din ghimbir, putin suc de lamaie si un praf de sare. Amesteca-le si consuma-l inainte de mese. Incearca sa folosesti ghimbirul pe post de condiment in mancaruri cat mai des…mai multe exemple despre cum poti slabi cu ghimbir aici >>>

Ghimbirul te poate ajuta si sa:

  • ai o tensiune mai buna
  • ai un sistem imunitar mai puternic, datorita efectului sau antioxidant de exceptie
  • reduci colesterolul
  • ai o circulatie sanguina mai buna
  • beneficiezi de mai multe minerale ( magneziu, zinc, etc)
  • imbunatatesti digestia
  • reduci inflamatiile si durerile articulare
  • scapi de senzatia de greata si/sau voma si de cele provocate de chimioterapie

Apa de ghimbir – cum se prepara?

Ingrediente:

  • o bucatica de ghimbir proaspat (5 cm), curatata si taiata feliute foarte fine
  • 1 litru de apa plata sau filtrata
  • sucul de la o lamaie (optional)

Mod de preparare:

Se va fierbe apa si se vor adauga bucatele de ghimbir, se amesteca si se lasa la foc mic inca 15 minute. Se va lua ulterior de pe foc si se va lasa la racit. Poti sa strecori bautura si sa adaugi si suc de lamaie, daca vrei. Jumatate din acest amestec il vei consuma dimineata pe stomacul gol, iar celalalta o vei servi ianinte de cina. Va stimula intens digestia si te va ajuta sa arzi grasimile.

Incearca si aceasta metoda, cu siguranta va da rezultate!

4.81/5 (42)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Apa de ghimbir. Arde grasimea abdominala si reduce colesterolul!

  • 15 august 2022 la 14:24
    Permalink

    Mulțumin foarte frumos pentru informațiile prețioase și foarte utile pentru sănătate, pe care ni le oferiți.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *