Carti spirituale care te pot ajuta sa ai o viata mai frumoasa

Acum ca sarbatorile se apropie, cu totii avem tendinta de a ne apropia putin de mistic, asa ca dorim sa iti recomandam niste carti spirituale care sigur te-ar putea ajuta.

Traim intr-o lume din ce in ce mai coplesitoare. Asa ca ar fi bine sa intelegem mai profund transformarile care se petrec in aceste zile. Din ce in ce mai multi oameni sunt acaparati de stresul cotidian, iar grijile parca se inmultesc.

Banii, familia, meseria, copiii…toate iti pot provoca momente de neliniste. Dar este momentul sa aplici anumite lucruri fundamentale pe care le vei descoperi in aceste carti spirituale. Vorbim despre faptul ca totul are un sens si chiar daca nu-l intelegem pe deplin, il putem intui.

Cu siguranta ca viata inseamna mai mult decat jobul sau cate kilograme ai…Asa ca este momentul sa te ocupi mai mult de ce este in interiorul tau.

Carti spirituale pentru sufletul tau

Asadar, dorim sa-ti prezentam 2 carti spirituale care s-ar putea sa-ti schimbe putin perceptia asupra a ceea ce se intampla in lume. Desigur, este necesar sa le citesti temeinic si sa rezervi macar 30 de minute pe zi, pentru aceasta activitate.

Cartea „Sub privirile sfintilor zilei” este scrisa de catre parintele Ioan-Tiberiu Visan si aduna articolele publicate de acesta, zilnic, timp de peste 1 an, in ziarul pitestean “Curierul Zilei”.

In fiecare zi, un articol. In fiecare zi, o “tableta” nu numai instructiva, ci si calauzitoare pentru fiecare om care doreste sa aprofundeze calea crestina si nu numai. Aceste invataturi despre viata cu siguranta i se potrivesc oricarui suflet deschis spre cunoastere, detalii aici >>>

„E o deosebire esentiala intre a te ruga si a vorbi”, „Gandeste-te cum iti faci averea” sau „In ziua de astazi, murim de dragul obiectelor” sunt doar 3 dintre temele abordate.

In aceste carti spirituale vei gasi raspunsul si parerile celor avizati la intrebarile care te framanta.

Carti spirituale si obiceiurile romanilor

In cea de-a doua carte putem gasi raspunsuri la tot felul de intrebari legate de religia ortodoxa. Daca doresti sa intelegi mai bine ce inseamna aceste rituali si de ce se practica vezi mai multe detalii aici >>>

„Micul ghid al bunului crestin” este pur si simplu un indrumar complet al cutumelor bisericesti realizat de Pr. Lector Dr. Gheorghe Holbea, Prodecan al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti.

  • Care sunt regulile si obiceiurile bisericesti la cununia religioasa, la botez, la inmormantare?
  • Cand se poate face sfestanie in casa?
  • Cine poate fi nas si ce indatoriri crestinesti are?
  • Ce trebuie sa pregatim pentru sfintirea locuintei?
  • Cand se fac parastasele si care e folosul lor?
  • Ce este si ce nu este permis in biserica?

…sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor gasi lamuriri in micul indrumar.

Asadar, daca simti ca ai nevoie de un pic de hrana pentru suflet si de 2 carti spirituale minunate pentru a fi cu adevarat implinit si fericit, iti recomandam cu toata caldura oricare dintre cele 2 lucrari de mai sus.

Pot fi unul dintre cele mai reusite cadouri, in special de sarbatori, iar pretul este mai mult decat decent (cu -25% reducere) vezi detalii >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *