Apa de gura naturala. Cum sa o prepari la tine acasa?

Vrei sa stii cum ai putea prepara chiar la tine acasa apa de gura naturala si eficienta? Ei bine, despre aceste lucruri vom discuta astazi si vei afla cum poti avea o respiratie proaspata in orice moment al zilei.

Desigur ca toti suntem familiarizati cu acele ape de gura industriale, care parca ne ajuta instantaneu sa avem o respiratie placuta. Dar, asa cum poti intui usor, acelea nu sunt nici pe departe sanatoase. Abunda in coloranti, chimicale si tot felul de substante nocive care pot afecta dintii, in timp.

Dar avem vesti bune. Poti sa faci chiar tu la tine acasa o apa de gura naturala si foarte buna. Exista multe ingrediente calitative pe care le poti folosi. Desigur ca aceasta ar putea fi si mai ieftina, iar in acest fel nu risti sa afectezi smaltul dintilor, etc.

La fel ca si in cazul cosmeticelor naturale, pastele de dinti si apele de gura naturiste sunt foarte eficiente si ne ajuta sa ne pastram sanatatea si frumusetea.

Apa de gura naturala – de ce ar trebui sa o prepari chiar tu?

Pentru ca este mai simplu decat crezi. In trecut ti-am prezentat si cum ai putea sa prepari un deodorant extrem de eficient si deloc costisitor.

In caz ca nu mai stii reteta acestuia, putem sa o reamintim.

Asa ca poti spune adio transpiratiei. Este un fapt cunoscut ca aceste deodorante din comert nu tin prea mult si nu te protejeaza de transpiratia in abundenta. Asa ca este momentul sa remediezi aceasta problema!

Ingrediente deodorant natural:

– 6-8 linguri ulei de cocos ( stare solida)
– 1/4 cana de bicarbonat de sodiu…citeste continuarea aici >>>

Dar sa revenim la apa de gura naturala si reteta noastra extrem de simpla. Iata ce iti trebuie:

Ingrediente

  • o canita de apa filtrata
  • 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
  • 2-3 picaturi ulei esential de arbore de ceai
  • 2 -3 picaturi de ulei esential de menta

O vei agita de fiecare data cand o vei folosi si nu vei uita sa o depozitezi intr-un borcanel de sticla, preferabil. Foloseste la nevoie 3 linguri de apa de gura si clateste foarte bine, pret de 1-2 minute.

Apa de gura naturala cu…scortisoara!

Avem inca o reteta de apa de gura, pentru iubitoarele de ceaiuri si arome puternice. Te vei lamuri imediat de ce!

Ingrediente

  • 2 lamai
  • 1 lingura de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 2-3 cuisoare
  • 2 lingurite de miere
  • 1 cana de apa calda

Vei pune toate ingredientele de mai sus intr-un borcan din sticla, iar la final vei adauga apa calda, pentru a topi mierea. Vei folosi la nevoie, de fiecare data cand vrei sa reimprospatezi respiratia. Poti adauga si putin turmeric, daca vrei sa ai dintii mai albi, in mod natural.

4.75/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *