Cum sa-ti faci un deodorant natural

Poate ca nu te-ai fi gandit, dar sa-ti faci propriul deodorant natural chiar la tine acasa, este posibil! Si dupa ce vei citi articolul de mai jos, vei observa ca nici macar nu este ceva complicat. Multa lume aloca foarte multi bani pentru produsele cosmetice naturale/organice, fara sa stie ca acestea pot fi preparate mai usor decat isi imagineaza.

Desigur ca ai nevoie de anumite ingrediente calitative, pe care este necesar sa le procuri chiar de la magazinele naturiste, dar investitia va merita din plin. Chiar daca acestea sunt putin mai scumpe decat cele din magazinele obisnuite, poti sa fii sigura ca vei economisi multi bani.

Cosmeticele naturiste sunt costisitoare, asa ca este momentul sa afli cum sa-ti faci propriul deodorant!

Conform specialistilor, acestea sunt mult mai sanatoase, in special daca le prepari chiar tu si stii exact ce ai pus in compozitia lor.

Cum sa-ti faci un deodorant natural – mai simplu decat credeai!

Ei bine, nu mai are rost sa pierdem vremea, asa ca iti vom prezenta procesul de „fabricatie” a deodorantului despre care vorbim. Iar cei care l-au descoperit declara ca acest deodorant natural persista mai mult de o zi intreaga.

Asa ca poti spune adio transpiratiei. Este un fapt cunoscut ca aceste deodorante din comert nu tin prea mult si nu te protejeaza de transpiratia in abundenta. Asa ca este momentul sa remediezi aceasta problema!

Ingrediente deodorant natural:

– 6-8 linguri ulei de cocos ( stare solida)
– 1/4 cana de bicarbonat de sodiu
– 1/4 cana de pudra de arorut ( se gaseste la plafar)

Amesteca bicarbonatul cu pudra de arorut. Adauga incet, incet ulei de cocos si amesteca-l cu o lingura sau cu un blender manual. Incearca sa obtii aceeasi compozitie si densitate ca in cazul deodorantelor naturale. Este important sa fie mai degraba solid. Daca este prea moale, mai adauga pudra de arorut, pana obtii o stare de soliditate.

Cum sa-ti faci un deodorant natural – poti folosi vechile recipiente

Dupa ce ai obtinut densitatea dorita, adica deodorantul natural este solid, il poti depozita intr-un recipient mai vechi de deodorant. Desigur ca poti folosi si un borcan de sticla, iar in acest caz il poti aplica direct cu mana sau cu ajutorul unei spatule.

Aceasta compozitie va tine in jur de 3 luni, asa ca il poti folosi in fiecare zi! Vei ramane impresionata de acest deodorant natural minunat, care te va ajuta sa ai acea senzatie de prospetime intreaga zi.

Sursa: wisemindhealthybody.com

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *