Diete „minune” care chiar functioneaza

Dupa cum stii, majoritatea femeilor sunt curioase sa descopere diete minune care chiar functioneaza. Evident ca nu este ceva atat de usor, avand in vedere ca pierderea in greutate nu este atat de facila. Ce ar trebui sa facem pentru a slabi repede si bine? Care sunt acele „trucuri” bine pazite pe care ar trebui sa le descoperi si tu?

Ei bine, in spatele acelor diete minune care functioneaza se ascund cateva idei de baza. Adica acele lucruri esentiale care te pot ajuta sa slabesti in mod sanatos. Si probabil ca asta iti doresti si tu.

Cum vei proceda in aceasta situatie?

Diete „minune” care chiar functioneaza – stiai ca apa este cea mai buna idee?

Dieta cu apa este una dintre acele minuni despre care vorbeam. Doar prin simplul act de a bea apa poti sa slabesti cateva kilograme bune. Dar exista cateva reguli. Prima dintre ele consta in consumarea a 2 cani mari de apa plata pe stomacul gol. Va trebui sa astepti cel putin 30 minute inainte de a manca. De asemenea, nu te grabi sa pleci de acasa pentru ca tranzitul intestinal va incepe sa lucreze mai intens.

Este indicat sa bei cate o cana mare de apa inainte cu jumatate de ora de mesele principale. Incearca aceasta dieta simpla, dar care te poate ajuta sa pierzi rapid 3-4 kilograme.

De ce vei slabi daca vei bea apa pe stomacul gol

Asa cum probabil stii deja, procesul digestiei se petrece si in timpul noptii, asa ca dimineata te vei trezi mai usoara, gata sa iti incepi ziua cu un mic dejun copios. Inainte de a face asta, asigura-te ca ai baut cel putin 2 pahare de apa, pe stomacul gol. Cu ajutorul acestei metode vei reusi sa te cureti de reziduuri, iar colonul tau va fi mai sanatos…mai multe despre dieta cu apa pe stomacul gol >>>

Diete „minune” care chiar functioneaza. Vrei sa fii vegetariana?

…macar pentru o luna. Nu de alta, dar un regim preponderent vegetarian face minuni. De fapt, cele mai bune rezultate le vei obtine daca vei urma regimul vegan. Adica vei manca „de post”. Dar asta nu inseamna ca te vei indopa cu zacusca, fasole si cartofi prajiti.

Vei manca zilnic salate de cruditati, tofu, mancare de linte, naut sau mazare. Vei consuma fructe si seminte sau nuci la gustari. Supele creme pot fi un adaos perfect sau o cina lejera.

Avand in vedere ca vei elimina alimentele care abunda in grasimi animale, colesterol si calorii, vei slabi rapid si organismul tau va deveni mai sanatos ca oricand.

Iti oferim si o reteta vegana absolut delicioasa, care va face dieta mult mai placuta:

Quiche cu legume de post – reteta

Ingrediente

Pt foi/aluat – puteti cumpara gata facute de la supermarket sau daca ai rabdare si timp le poti prepara chiar tu.

Umplutura

– 2 lingurite ulei de masline

– o ceapa, taiata marunt

– 2 catei de usturoi, maruntiti

– 400 grame de tofu…vezi continuarea aici >>>

Diete „minune” care chiar functioneaza. Ce zici de sucuri de fructe si legume?

Macar pentru 2-3 zile, consuma doar sucuri stoarse chiar de tine. Adica proaspete si naturale. Le vei consuma pe post de masa, ceea ce va putea fi o provocare. Dar rezultatele nu vor intarzia sa apara. In special daca vei consuma sucuri de sfecla cu morcovi, suc de mere, suc de grapefruit, suc de patrunjel combinat cu suc de portocale.

Practic, poti face sucuri din ce cruditati vrei tu. Ideea este sa nu mananci altceva, poate doar o mana de migdale sau nuci daca chiar nu mai rezisti. Este bine sa stai acasa cand tii o astfel de dieta, in special ca vei face multe „vizite” la toaleta. De asemenea, nu uita sa bei apa din abundenta si…sa ai rabdare. S-ar putea sa ai dureri de cap, dar este ceva normal avand in vedere ca trupul se purifica intens.

Sucuri naturale antioxidante – retete de baza

1. Suc antioxidant cu sfecla, mere, morcovi si telina

Ingrediente:

– 2 sfecle

– 4 morcovi

– 1/2 telina

– 1 mar

Mod de preparare

Lei vei curata pe toate, dupa care le vei taia cubulete si le vei pune in storcator. Aceste cantitati ar trebui sa ofere cel putin 2 cani de suc sau o sticla de 500 ml…iata continuarea retetelor >>>

5/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *