Sucuri naturale antioxidante – 3 retete eficiente

Ca aceste sucuri naturale antioxidante te vor ajuta sa elimini substantele nocive din corp este un fapt, iar sistemul imunitar va functiona si mai bine. Dar cu o conditie, sa bei macar o data pe saptama un suc natural, dintre cele pe care ti le vom prezenta mai jos. Poti fi sigura ca in acest fel sistemul tau digestiv, metabolismul si imunitatea vor lucra la capacitate maxima.

Iar tu vei observa rapid aceste aspecte, chiar daca la inceput s-ar putea sa fie putin greu. Ne referim la faptul ca este recomandat sa bei aceste sucuri pe stomacul gol. In acest fel, tranzitul tau digestiv va fi trezit la realitate, iar tu vei avea doar de castigat, consumand aceste sucuri naturale antioxidante.

Nu mai spunem ca vei beneficia de toate mineralele si vitaminele necesare, asa ca te vei simti mai energica. Chiar daca la inceput s-ar putea sa nu iti placa foarte mult, te vei obisnui cu ele.

Sucuri naturale antioxidante – retete de baza

1. Suc antioxidant cu sfecla, mere, morcovi si telina

Ingrediente:

– 2 sfecle
– 4 morcovi
– 1/2 telina
– 1 mar

Mod de preparare

Lei vei curata pe toate, dupa care le vei taia cubulete si le vei pune in storcator. Aceste cantitati ar trebui sa ofere cel putin 2 cani de suc sau o sticla de 500 ml.

2. Suc antioxidant cu rodie, portocala si zmeura

– 1 portocala mare
– 1 rodie
– 100 grame zmeura
– 1 lingurita miere (daca ti se pare prea acru)

Mod de preparare

Cel mai complicat va fi sa desfaci rodia, daca nu ai mai facut asta pana acum iti recomandam acest tutorial. Pui totul in juicer si mixezi pret de cateva minute.

Aceste sucuri naturale antioxidante vor fi de mare ajutor pentru sanatatea ta. Sa mai spunem ca vei slabi?!

3. Suc natural de castraveti si mere

– 4-5 castraveti
– 2 mere

Mod de preparare

Este un procedeu similar cu cel de mai devreme, poti lasa coaja castravetilor, daca doresti. In special daca ai castraveti bio, la indemana. Aces suc este foarte alcalin (adica are Ph mare) ceea ce este extraordinar pentru organismul tau.

 

Sucuri naturale antioxidante – ce mai poti face pentru a sustine procesul

Fara doar si poate, daca te-ai hotarat sa faci o schimbare si sa bei aceste sucuri, inseamna ca vrei sa fii mai sanatoasa. Si poate sa pierzi cateva kilograme care par a fi in plus.

Tocmai de aceea iti recomandam, daca poti, sa tii o zi pe saptamana doar cu sucuri, timp de o luna. Va fi o transformare benefica pentru tine si vei ramane placut surprinsa de rezultate.

De asemenea, elimina mancarea procesata sau de tip fast-food din viata ta si bea cat mai multa apa plata proaspata. Incepeti ziua cu o cana mare de apa, bauta pe stomacul gol. Nu uita sa faci miscare cel putin 30 de minute pe zi, chiar si o plimbare dupa munca este perfecta.

Ai grija de tine si vei vedea ca te vei simti mai bine din toate punctele de vedere.

4.92/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *