Oamenii apar in viata noastra cu un motiv

Cu siguranta si tu te-ai gandit ca poate oamenii apar in viata noastra cu un motiv, dar nu ai stiut exact cum sa iti explici aceasta perspectiva. Astazi vom analizam mai bine acest subiect si vei afla ca, de fapt, nimeni nu apare intamplator in viata ta.

Asa se face ca uneori intalnim persoane care ne schimba radical viata si nu prea stim cum sa explicam ce se petrece. De ce ne-am schimbat, ce s-a petrecut efectiv? Ei bine, exista un motiv anume in spatele oricarei intalniri din aceasta viata. Asa cum probabil o banuiai deja. Cel putin de aceasta parere sunt budistii si hindusii, care argumenteaza totul prin karma.

Probabil ai mai intalnit acest termen, care se refera la faptul ca tot ceea ce traim in aceasta viata este o consecinta a activitatilor noastre anterioare.

Oamenii apar in viata noastra cu un motiv si cu siguranta unii vin tocmai pentru a ne ajuta sa ne aducem aminte cine suntem si ce scop avem. Pentru ca preotii budisti sustin cu tarie ca orice suflet aflat pe acest pamant a venit cu o misiune. Doar ca uneori, in tumultul vietii, uitam care este aceea, asa ca nu mai stim exact in ce directie sa ne indreptam.

Oamenii apar in viata noastra cu un motiv – de ce intalnim unele persoane?!

1. Pentru a ne readuce aminte cine suntem si a ne trezi. Probabil ai observat si tu ca exista oameni cu care ai o conexiune imediata, fara a putea explica acest fenomen. Fie ca este vorba despre relatii de dragoste sau prietenie, pur si simplu se petrece de la sine.

Probabil ai auzit vorbindu-se despre sufletele pereche sau cele gemene. Acestea ne trezesc fiinta si ne reamintesc anumite aspecte pe care le-am uitat. De multe ori acesti oameni te pot sustine in ceea ce faci pentru a merge mai departe si a-ti implini misiunea.

Plus ca relatiile cu acestea sunt atat de familiare si minunante, incat ramai surprinsa mereu. Lasa aceste relatii sa decurga de la sine si nu presa cu nimic. Doar in acest fel lucrurile isi vor urma fagasul normal.

2. Pentru a ne ajuta sa evoluam spiritual. Te-ai gandit vreodata ca oamenii apar in viata noastra cu un motiv, iar acesta poate fi chiar progresul spiritual? Dupa cum stii, toate marile concepte religioase afirma ca trebuie sa cunoastem divinitatea din noi, pentru a intelege anumite lucruri.

Poate ti s-a intamplat si tie sa dai peste oameni foarte intelepti, care te ajuta sa „cresti”, la tot pasul. Nu este intamplator, acestia erau meniti sa te ajute si asa si-au propus, inca dinainte sa se incarneze pe pamant. Budistii sunt convinsi ca totul se poate explica, in aceasta maniera.

3. Pentru a ne arata ca viata este frumoasa si merita pretuita. Ti s-a intamplat sa dai peste oameni foarte veseli, care parca iti transmit si tie acest sentiment? Nu este intamplator, asa cum banuiai. Acestia pot aparea in special in momentele de cumpana, pentru a-ti reaminti ca viata este menita sa fie frumoasa.

Tine doar de noi sa alegem sa ne bucuram si sa ramanem optimisti. In special ca nu prea poti schimba mare lucru, daca esti trista sau suparata. Ba chiar din contra, faci mai mult rau. Cel mai oportun este sa ai incredere ca totul se va regla pentru tine. Asa ca, dupa cum vezi, oamenii apar in viata noastra cu un motiv intemeiat. Pentru a ne reaminti anumite aspecte esentiale.

Oamenii apar in viata noastra cu un motiv – ce nu trebuie sa uitam

Ca fiecare persoana intalnita are ceva important sa iti transmita, chiar daca uneori „lectia” este mai grea. Asa cum spunea Helen Keller, „orice om pe care il intalnesc nu este prietenul sau dusmanul meu, este profesorul meu…” Pentru ca oricine ne poate invata ceva, trebuie doar sa fim receptive.

Chiar si atunci cand te confrunti cu persoane dificile, nu te enerva si incearca sa nu pui la suflet toate detaliile insignifiante. Adopta o atitudine pozitiva si multe lucruri se vor schimba in viata ta, vei vedea.

Daca te atrage ezoterismul, iti recomandam sa citesti carti despre reincarnare si/sau budism. Vei intelege mai multe, in acest fel. Succes!

 

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *