Pelinelul dulce distruge rapid celulele canceroase

Pelinelul dulce a devenit o planta din ce in ce mai populara in zilele noastre, in contextul in care are puteri curative remarcabile.

Nu putine sunt studiile care arata ca aceasta planta poate distruge cancerul intr-o zi, in proportie de 98%. Atat de puternica este. Cercetatorii chinezi sunt de parere ca utilizarea plantei in tratarea variilor afectiuni canceroase ar putea inlocui cu succes medicamentele.

Pelinita sau „Artemisia annua” dupa denumirea stiintifica este o planta miraculoasa, usor de crescut in orice gradina obisnuita. Este o planta originara din China si face parte din familia Asteraceae.

Revista de cercetare „Life science” a publicat recent un studiu in acest sens. Asa se face ca pelinelul dulce, in combinatie cu fierul poate distruge pana la 98% din celulele canceroase din corp, in mai putin de o zi.

Este bine de stiut ca exista pelinelul dulce, care ne poate ajuta in tot felul de situatii limita, dar nu numai. Din pacate, in ziua de astazi exista o explozie de boli cronice, majoritatea fiind o urmare a stilului nostru deficitar de a trai.

Mancarea procesata, stresul, sedentarismul, toti acest factori nu fac decat sa amplifice aceste lucruri.

Pelinelul dulce versus medicamentele alopate

Desigur ca marile companii farmaceutice nu vor sa auda astfel de vesti, avand in vedere ca acestia ar iesi in pierdere totala, daca oamenii s-ar putea vindeca in acest mod.

Pelinelul dulce a fost utilizat pentru toate tipurile de cancer, in cadrul experimentelor. Iar vestile bune ne se opresc aici. De exemplu, Artemisinin poate fi si un remarcabil tratament impotriva malariei.

IMPORTANT! Pelinelul dulce trebuie neaparat amestecat cu fier, in lupta impotriva cancerulul, altfel nu are efecte atat de uimitoare.

Se va petrece o reducere cu doar 28%, a celulelor canceroase.

Ce se petrece este de-a dreptul remarcabil, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din SUA, ramane de vazut cat va dura pana va intra puternic pe piata.

 

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *