Dieta cu cirese, slabeste 3 kilograme in 3 zile

Sunt numeroase regimurile care iti promit minuni, dar dieta cu cirese, spre deosebire de restul, chiar functioneaza rapid.

Se apropie sezonul cireselor si ar fi pacat sa nu ne bucuram de aceste fructe remarcabile, care uimesc prin proprietatile lor asupra sanatatii.

In primul rand, contin din belsug fibre si antioxidanti, care te vor ajuta sa slabesti eficient si repede. Plus ca te vor ajuta sa te detoxifici, fiind benefice organismului, intarind sistemul imunitar.

Dieta cu cirese este foarte eficienta si datorita faptului ca 100 de grame de cirese contin doar 55 de calorii, asa ca lucrurile sunt clare de la inceput. Nu ai de ce sa iti faci griji ca ai mancat prea multe.

Te vor ajuta sa iti cureti organismul, iar efectul diuretic este foarte util in aceste cazuri. Asadar, regimul de mai jos te va ajuta sa scapi rapid de 2-3 kilograme in doar 3 zile.

Dieta cu cirese si cum se procedeaza:

1. Micul dejun. Vei opta pentru un smoothie cu cirese si banane, o lingura de sirop de agave sau putina miere.
2. Gustare. Alege sa consumi un ceai detoxifiant, un morcov crud sau o gulie.
3. Pranz. O salata de cruditati (la alegere, ce e in sezon), o portie de 100 de grame de cirese si un ceai detoxifiant.
4. Gustare. Din nou alege o mana de cirese.
5. Cina. O portie de legume fierte (cartofi, morcovi, broccoli, etc), o mana de cirese si un ceai de musetel. Poti adauga si o lingura de ulei de masline, peste legume.

Dieta cu cirese, doar pentru 3 zile

Nu este cazul sa tineti regimul mai mult de trei zile. Consumati apa din belsug in aceasta perioada, va veti simti mult mai usoare dupa ce veti tine aceasta dieta cu cirese.

Pentru cine vrea doar sa se detoxifieze si sa slabeasca putin, este ideala.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *