Cum sa-ti pregatesti silueta de vacanta? Incepe cu un smoothie

Cum sa-ti pregatesti silueta de vacanta? In primul rand incepe cu o detoxifiere de cateva zile, pentru a elimina acele toxine care pot adauga kilograme in plus. Dar, pentru a-ti fi mai usor si a uita de acele diete stricte care nu fac decat sa te frustreze, vrem sa iti propunem un detox in care vei consuma mai multe smoothie-uri.

Desigur ca vei manca si anumite alimente sanatoase si naturale. Dar regula de aur va fi sa eviti produsele animale si sa consumi cu precadere mancare vegetariana. Nu iti face griji, intr-o saptamana vei reusi sa slabesti 3 kilograme. Cum sa-ti pregatesti silueta de vacanta?

Mancand mai sanatos, fiind atenta la ce consumi si avand grija de tine. In acest fel vei dobandi o silueta mai armonioasa.

Cum sa-ti pregatesti silueta de vacanta? Incepe cu un smoothie de dimineata

Indiferent ca iti place sau nu sa mananci de dimineata, in aceasta scurta dieta de o saptamana iti propunem sa bei un smoothie in loc de micul dejun. Desigur ca acesta va stimula intens digestia si tranzitul intestinal, asa ca probabil ca vei vedea rapid rezultaltele, in ceea ce priveste procesul de slabire.

Idei de smoothieuri:

Smoothie pentru o silueta de vara – ghimbir, scortisoara, afine

Acestea sunt ingredientele esentiale pentru reteta pe care urmeaza sa ti-o prezentam. Dupa cum vezi, vorbim despre alimente gustoase si usor de procurat, asa ca vei avea timp sa te acomodezi rapid cu noua reteta.

Ai nevoie de:

– o bucatica de (3 cm) de ghimbir curatat si maruntit

– un praf de scortisoara…vezi continuarea aici >>>

Desigur ca poti folosi orice fructe de sezon ai la dispozitie. Cauta sa nu bei mai mult de 300 de ml, nu adauga zahar sau miere, foloseste indulcitori cu 0 calorii, daca simti nevoia de dulce.

Cum sa-ti pregatesti silueta de vacanta? Mananca lejer si vegetarian

Cauta sa mananci la pranz o supa crema de legume si o salata de ton, cu rosii si masline. De asemenea, mancarea de spanac sau de stevie sunt alte idei excelente. Exclude carnea, ouale si lactatele si vei remarca faptul ca te vei simti excelent in aceste zile.

Seara poti opta pentru o salata de vinete cu rondele de orez sau o salata de cruditati cu tofu. Cu siguranta ai inteles ideea. De asemenea, cauta sa mananci portii mai mici. Daca inca iti este putin foame cand te-ai ridicat de la masa, inseamna ca ai procedat corect. Doar in acest fel vei crea un deficit caloric care te va ajuta sa slabesti.

Deficitul caloric – cu ce sa incepi pentru a slabi repede si sanatos?

Primul pas este acela de a intelege ca disciplina va lua loc haosului. Vei inceta cu mesele haotice, gustarile inopinate si alte obiceiuri similare. Iti vei cumpara un cantar alimentar, pentru ca este absolut necesar, in special in prima parte a dietei. Cu timpul, vei sti din ochi cam cat cantareste fiecare aliment, ingredient, etc si numarul de calorii aferent. Dar nu si la inceput! Pana cand creierul va memora aceste cantitati si le vei cunoaste din ochi, va mai dura putin…vezi mai multe aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *