Smoothie pentru o silueta de vara – RETETA utila, pentru un detox reusit!

Un smoothie poate fi cea mai buna idee pentru a avea o silueta de vara, cat mai repede posibil. Desigur ca nu este suficient doar sa bei un smoothie pentru a slabi cateva kilograme. Dar cu siguranta poti incepe cu acest prim pas.

Nu este mare lucru sa iti prepari de dimineata acest smoothie pentru o silueta de vara, in special daca vrei sa il savurezi inca de la inceputul zilei. Asadar, va fi nevoie sa te duci sa cumperi cateva alimente esentiale pentru aceasta reteta simpla.

Daca nu il poti savura dimineata, pe stomacul gol, atunci consuma-l la gustarea dintre mese. Este important sa il consumi pret de 7 zile, pentru a vedea rezultate. Iti recomandam sa renunti si la mesele copioase de seara, in acest interval.

Consuma salate cu peste sau pui, paste integrale cu legume sau tartine cu avocado si rosii cherry, la ceas de seara. Asadar, haide sa aflam impreuna cum putem prepara un smoothie pentru un detox sanatos.

Smoothie pentru o silueta de vara – ghimbir, scortisoara, afine

Acestea sunt ingredientele esentiale pentru reteta pe care urmeaza sa ti-o prezentam. Dupa cum vezi, vorbim despre alimente gustoase si usor de procurat, asa ca vei avea timp sa te acomodezi rapid cu noua reteta.

Ai nevoie de:

– o bucatica de (3 cm) de ghimbir curatat si maruntit

– un praf de scortisoara

– o mana de afine

– 150 ml lapte vegetal neindulcit (cum ar fi cel de migdale)

Mod de preparare

Vei adauga toate ingredientele in blender si le vei marunti, apoi vei savura imediat bautura sau o vei depozita la rece, pentru cateva ore. Nu uita ca poti adauga si un indulcitor cu 0 calorii, daca ti se pare prea acru. Oricum acesta ii va da o aroma foarte placuta. Daca te numeri printre cei care nu pot manca de dimineata, ar fi indicat sa incepi ziua cu acest smoothie. Iar daca obisnuiesti sa mananci, pastreaza-l pentru gustarea dintre mic dejun si pranz.

Ce sa nu pui intr-un smoothie?

Poate nu te gandeai, dar, daca vrei ca smoothie-ul tau sa fie sanatos si nutritiv, ar trebui sa respecti cateva reguli de baza. Asadar, ar fi indicat sa pastrezi retetele cat mai simple si sa te bucuri de o bautura revigoranta si sanatoasa.

Ce sa nu pui intr-un smoothie? Ar fi bine sa eviti sa adaugi iaurturi sau indulcitori, ciocolata, unt de arahide sau…inghetata. Stim ca cerul este limita atunci cand vorbim despre smoothieuri, dar daca esti hotarata sa traiesti sanatos, ai face bine sa respecti cateva reguli de baza.

Tine minte ca un smoothie sanatos contine, de regula, banana, capsune, zmeura, afine sau mango, etc. Poti sa adaugi putin lapte vegetal sau apa…mai multe aici >>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *