Cum sa-ti faci viata mai simpla si frumoasa? Sfaturi UTILE

Cum sa-ti faci viata mai simpla si frumoasa, in special in aceasta perioada de incercare? Ei bine, sunt mai multe modalitati pentru a te ajuta pe tine insati si a transforma realitatea cotidiana.

In situatia in care suntem in momentul de fata poate fi o reala provocare sa te mai simti bine. Si atunci poate ca si tu te gandesti cum sa-ti viata mai simpla si frumoasa? In primul rand, ar fi indicat sa elimini stresul si alte surse care duc la aceasta stare. Uitatul la televizor, ingrijorarea excesiva si un comportament pesimist nu vor face altceva decat sa te dea peste cap.

Asa ca, ce este de facut? Nu incerca sa compensezi un gol prin a cumpara tot felul de lucruri inutile. Si nici sa te uiti toata ziua la televizor nu este o solutie. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa incerci sa te bucuri de momentul prezent, cu adevarat.

Cum sa-ti faci viata mai simpla si frumoasa – fara TV si cumparaturi in exces

In aceste momente poate fi cea mai neinspirata idee sa stai sa te uiti la stiri cat este ziua de lunga. Sau sa citesti incontinuu informatiile aparute despre Coronavirus si ce se petrece in lume. Poate ca pare contraproductiv, dar este important sa intelegi ca nu rezolvi nimic in acest mod. Uita-te la filme amuzante, care sa te binedispuna. Si nu face o obsesie din aceasta activitate. Umple-ti timpul liber si cu alte lucruri.

Yoga, meditatia si afirmatiile pozitive sunt cea mai buna maniera de a te aduce in prezent. Este important sa ne eliberam de negativitate, doar noi putem face acest lucru.

Nu mai cumpara lucruri in exces. Mai bine pune de-o parte acei bani, mai incolo iti vor servi pentru scopuri mai inalte. Cumpara lucruri necesare, care iti sunt de folos si te pot ajuta in aceasta perioada de incercare. Cartile, un storcator de fructe si legume sau un abomanent la un curs online sunt cele mai bune idei.

Cum sa-ti faci viata mai simpla si frumoasa. Lasa telefonul si bucura-te de ceea ce iti place

Obsesia de a verifica telefonul a pus stapanire pe majoritatea si parca am uitat sa ne bucuram de prezent. Ce ar fi sa mai lasi noutatile din social media si sa asculti muzica sau sa citesti un roman bun? Nu are niciun rost sa-ti verifici telefonul de 30 de ori pe zi, rareste activitatile de acest gen. In special in timpul tau liber cand nu ai niciun motiv sa te tot uiti sa vezi cine te-a mai cautat.

Este important sa ne bucuram si de propria companie. De asemenea, nu mai pierde timpul cu activitati care nu-ti fac placere, alege ceea ce te incanta. Nu esti fortat ca in timpul liber limitat pe care-l ai sa faci ceea ce nu-ti place, redu numarul activitatilor din „curtoazie” si mergi mai departe.

Nu uita sa iti dedici mai mult timp liber si chiar incearca sa ai o zi pe saptamana doar pentru tine, cand faci ceea ce iti place. Daca ai un partener si copii, poti chiar sa-i propui acestuia un targ. Fiecare sa aiba o zi a lui cand se ocupa de sine, astfel incat sa te simti mai bine si mai fericita.

Daca nu te simti bine cu tine insati nu ai ce sa oferi celor din jur, nu uita acest aspect!

Moduri de gandire pe care o sa le vrei uitate

Ei bine, atunci haide sa incepem cu inceputul. Dr. Bruce Lipton, un renumit om de stiinta care studiaza mintea umana de foarte multi ani afirma ca 95% dintre memoriile, gandurile si credintele tale vin din subconstient. De aceea este atat de usor sa ramanem in trecut, gandindu-ne constant la ceea ce ar fi putut sa se intample.

Practic, retraim la nesfarsit, in diverse moduri, ceea ce deja s-a petrecut. Cat de sanatos poate fi acest comportament pentru mintea noastra?! Toata lumea mai face acest lucru… Dar tine minte ca oamenii de succes au invatat cat de important este sa te focusezi asupra gandurilor pozitive si sa…mai multe despre modurile de gandire >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *