Cum sa fii mai feminina – trucuri usor de aplicat

Poate si tu te-ai intrebat cum sa fii mai feminina in viata de zi cu zi si ai vrea sa stii mici trucuri, in special daca nu ai fost pasionata pana acum de acest subiect. Exista multe femei care si-ar dori sa fie mai elegante, mai ingrijite si sa aiba un aspect mai armonios, dar nu prea stiu de unde sa porneasca.

Tocmai de aceea astazi vom raspunde la intrebarea: Cum sa fii mai feminina? Ei bine, indiferent de situatie sunt mici lucruri care se aplica in toate momentele. Despre acest trucuri vom discuta mai pe larg. Si crede-ne pe cuvant, nu trebuie sa fii super eleganta in fiecare zi. Nu trebuie nici sa te machiezi zilnic sau sa porti tocuri. Trebuie doar sa ai atitudinea corecta, orice ar fi.

Coco Chanel spunea ca simplitatea este eleganta desavarsita, asa ca dorim sa intelegi mai bine aceasta sintagma. Exista multe femei care au senzatia ca doar daca au haine foarte scumpe sau accesorii pe masura, pot iesi in evidenta. Nu este adevarat, cea mai importanta este atitudinea.

Cum sa fii mai feminina – fii mereu energica si atenta la detalii

Nu uita sa iti iei doza de energie. Si nu glumim, in primul rand trebuie sa lucrezi cu psihicul tau. Asa ca incepe ziua sanatos, cu putina miscare si un suc mare de portocale. Vei deborda de energie, iar atitudinea ta va fi una jucausa si feminina. Fa un dus revigorant, foloseste crema preferata si bucura-te de moment.

Aranjeazti parul mereu. Podoapa capilara este ca o carte de vizita, asa ca nu mai amana spalatul parului! Chiar nu este ok si arata total neingrijit, daca nu te ocupi putin. Rezerva 15 minute pentru parul tau, aplica o masca energizanta si aranjeaza-l dupa bunul plac. Nu de alta, dar te vei simti si tu muuult mai bine, garantat! Incearca mici impletituri simple sau cocuri, pentru a avea un loc ingrijit si placut in orice moment al zilei. De asemenea, nu uita sa vopsesti radacinile parului la timp!

Opteaza pentru tinute simple. Cum sa fii mai feminina? Pai, ce ar fi sa alegi hainele care te reprezinta? Atitudinea spune totul. Nu uita sa le calci si sa ai o tinuta in ton cu pantofii si geanta. Poti alege o simpla camasa alba vaporoasa si o pereche de blugi si tot sa arati super feminin. Ai incredere in tine, pune o pereche de pantofi colorati si o geanta nude si arata-le tuturor stilul tau.

Opteaza pentru accesorii finute. Ce ar putea sa exprime mai bine feminitatea daca nu o brosa vintage? Sau o pereche de ochelari de soare? Nu uita si de o pereche de pantofi clasici, cu toc stiletto, pe care ii poti accesoriza oricand cu o tinuta simpla. Efectul? Vei avea un look fresh, elegant si asta doar cu ajutorul unor pantofi. De asemenea, un sirag de perle sau un inel supradimensionat pot tranforma orice tinuta banala intr-una demna de iesit la un cocktail cu prietenele.

Cum sa fii mai feminina – alege sa te machiezi subtil

Nu opta pentru machiaje incarcate. In special in timpul zilei, chiar nu este cazul, plus ca vei arata ridicol. Ai observat si tu femei care au o tona de fond de ten, inca de la prima ora a diminetii. Alege o crema light, putin rimel si un eyeliner. Daca vrei sa te simti si mai sexy, aplica un ruj rozaliu sau rosu ( daca ai o natura mai salbatica). Chiar nu este necesar sa epatezi tot timpul, nu uita ce vorbeam la inceput despre simplitate…

Gesturile reprezinta femeia. Probabil ca esti de acord cu noi. Cum sa fii mai feminina? Renunta la atitudinea baietoasa, la tonul prea ridicat si la trantitul usilor, etc. Fii mai gratioasa, iar daca nu reusesti din prima, mai incearca. Opteaza sa mergi la un curs de belly dance sau la pilates. Vei invata sa armonizezi miscarile, cu siguranta.

Fii fericita. Buna dispozitie, aceasta ar trebui sa fie cartea de vizita a unei femei. Zambeste mai des, lasa stresul la o parte si bucura-te de viata mai mult. Nu uita sa fii optimista si sa nu lasi depresia sa te cuprinda, orice ar fi. Aceasta boala din urma afecteaza mai mult femeile, care sunt mult prea impovarate de griji, in ultimii ani. Nu te lasa si tu cuprinsa de acest „trend.”

Fa-ti viata asa cum vrei. Avand in vedere ca femeia exprima creativitatea, ar fi cazul sa fii feminina si sti creezi singura viata, dupa bunul plac. Nu uita ca nu trebuie sa accepti orice lucru, indiferent despre ce vorbim. Cum sa fii mai feminina? Ai incredere in tine, exprima-ti opinia si pune suflet in tot ceea ce faci. Nu exista un remediu mai bun, mult succes!

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *