Masti de par cu banane – retete simple si utile

Daca si tu vrei sa ai grija de podoaba ta capilara, nu uita sa incerci aceste masti de par cu banane care cu siguranta te vor impresiona. Faptul ca sunt 100% naturale si usor de folosit sunt alte 2 vesti super bune, in special ca efectele se vor vedea rapid, te asiguram.

Aceste masti de par cu banane te vor surprinde intr-un mod placut, in special cand vei constata ca sunt mai eficiente decat par la prima vedere. Multe femei sunt sceptice atunci cand aud despre aceste retete naturale pentru infrumusetarea parului. Dar nu trebuie sa gandesti asa.

In special ca in vremurile stravechi femeile aveau grija de ele in acest mod, si, ce crezi? Reuseau sa previna cu succes parul uscat precum si tasarea acestuia. Uleiurile esentiale sunt alte metode de a preveni distrugerea parului, despre care am mai vorbit.

Masti de par cu banane – de ce functioneaza atat de bine?

Pentru ca ingredientele naturale contin mult mai multe vitamine, minerale si nutrienti, in special B6, C, potasiu si magneziu. Matreata va fi prevenita cu succes, iar tu vei avea un par mai frumos si ingrijit ca niciodata!

Esti pregatita? Atunci haide sa descoperim impreuna cateva masti de par cu banane:

Masca de par cu banane si papaya

Ingrediente:

  • 1 – 2 banane foarte bine coapte
  • 1/2 papaya copt
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare

Se vor amesteca foarte bine bananele impreuna cu fructul de papaya, recunoscut pentru faptul ca poate conferi volum parului tau. Adauga totul in blender si mixeaza totul pana obtii o pasta omogena care poate fi aplicata direct pe par. Se va lasa sa actioneze pentru 30 de minute, dupa care se va spala normal parul, cum o faci de obicei.

Masti de par cu banane – uleiul de cocos face minuni!

Masca de par cu banane si ulei de cocos

Ingrediente

  • 1 sau 2 banane coapte
  • 3 lingurite de ulei de nuca de cocos
  • o lingura de lapte de nuca de cocos

Mod de preparare

Se vor pasa foarte bine bananele, dupa care se vor adauga intr-un castron impreuna cu restul de ingrediente. Se amesteca totul foarte bine si se aplica pe radacini pentru circa 30 de minute, atat cat se va lasa sa actioneze. Desigur ca ulterior va trebui sa speli foarte bine parul, cu sampon si balsam.

Uleiul de cocos si procesele de infrumusetare

  1. Prepara o crema anticelulitica excelenta. Da, ai citit bine, poti face chiar tu acest lucru, la tine acasa. Si este mult mai simplu decat ai fi tentata sa crezi la inceput.

Ai nevoie de doar 2 ingrediente: uleiul de cocos si miere, in proportii egale. Amesteca-le bine si maseaza zonele afectate de celulita. Lasa sa actioneze cateva ore si apoi clateste-te…citeste continuarea aici >>>

Masca cu banane si lapte

Ingrediente:

  • 1-2 banane coapte bine
  • o cana mica de lapte (100 ml)

Mod de preparare

Pune in blender bananele taiate si cana de lapte si amesteca totul pana obtii o pasta omogena. La fel ca si in cazurile anterioare, lasa masca sa actioneze cel putin 30 de minute dupa care clateste cu apa si sampon.

Vei remarca ca aceste masti de par cu banane te vor ajuta sa ai o podoaba capilara mai minunata ca oricand. Asa ca nu mai amana, incearca aceste retete de succes si bucura-te de un par mai frumos si sanatos ca oricand!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *