Dieta „cu oua si vin” – chiar functioneaza?!

Cine a spus ca regimurile de slabire trebuie sa fie bazate doar pe fructe si legume crude nu a auzit inca de dieta cu oua si vin. Da, exista un astfel de regim, iar astazi vom afla mai multe despre acesta.

Poate ca nu ai mai auzit de ea, dar dieta „cu oua si vin” este cunoscuta inca din anii 60′, relateaza the mirror.co.uk. De fapt, aceasta a fost recomandata inca din 1962, cand Helen Gurley Brown a lansat cartea „Sex and the Single Girl”, in care detalia acest regim.

IMPORTANT! Este o dieta ciudata si usor dusa la extrem, tocmai de aceea iti recomandam sa ceri parerea unui medic, daca stii ca ai un organism mai sensibil. Sau daca pur si simplu doresti sa afli parerea unui specialist.

Dieta „cu oua si vin” – iata cum se tine

Pentru ca este un regim in care se va consuma alcool inca de la micul dejun (!!!) se va tine in weekend sau in concediu, pe parcursul a 2 sau 3 zile maxim. Vestea buna consta in faptul ca poti slabi pana la 3 kilograme intr-un timp atat de scurt!

Iata cum arata o zi in dieta cu oua si vin:

Mic dejun – omleta sau ou fiert (un singur ou) si…un pahar de vin alb! Poti bea ceasca de cafea neagra

Gustare – o mana de migdale sau caju/ suc de grapefruit

Pranz – 2 oua preparate cum vrei tu, plus 2 pahare de vin alb

Gustare – o felie de paine integrala cu putin unt de arahide/ suc de grapefruit

Cina – o friptura la cuptor, preferabil de pui sau curcan si inca un pahar sau chiar 2 de vin alb

Dieta „cu oua si vin” – o adevarata revolutie in anii 60′

…si nu doar atunci! Trebuie sa recunosti ca si in 2019 aceasta dieta este de-a dreptul controversata. O vor tine doar femeile care sunt sanatoase tun si care sunt obisnuite sa bea vin, in general. Desigur ca iti recomandam sa alegi oua de tara si vin ecologic, pentru cele mai bune efecte.

Helen Gurley Brown a ajuns redactor la celebra revista Cosmopolitan, asa ca dieta ei a fost puternic mediatizata. Aceasta a declarat ca este un regim pentru femeile „exuberante si pline de viata.”

Autoarea recomada, la randul sau, ca aceasta dieta ciudata sa fie tinuta in weekend, pentru a nu afecta activitatile cotidiene. Daca esti in concediu si vrei sa incerci si o metoda de slabire, ai gasit dieta ideala.

Nu uita sa nu tii mai mult de 2 -3 zile regimul, iar apoi urmeaza o cura de detoxifiere, pentru a fi sigura ca totul este in regula.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *