Bautura minune care te slabeste rapid. Cum se prepara?

In ziua de astazi cu siguranta ti-ai dori o bautura minune care te slabeste rapid, dar din pacate e greu de spus care actioneaza intr-adevar. Nu de alta, dar exista nenumarate produse care ne promit marea cu sarea, dar nu fac deloc acest lucru. Minunile nu se vor petrece de la sine, in mod evident.

Chiar si aceasta bautura minune care te slabeste va functiona doar daca vei „completa” totul cu o dieta sanatoasa si multe exercitii fizice. Dar, daca vei respecta cateva conditii de baza, s-ar putea sa ai surprize mai mult decat placute. Poti slabi 3-4 kilograme intr-o saptamana! De ce functioneaza atat de bine? Pentru ca este o dieta de detoxifiere, iar acestea sunt rapide si eficiente.

Daca si tu faci parte dintre cei care cred in puterea nutritiei, atunci este momentul sa faci un pas inainte si sa incerci si aceasta scurta dieta de detoxifiere.

Bautura minune care te slabeste rapid – ce efect poate avea patrunjelul?

Ei bine, unul mult mai puternic decat ai fi anticipat pana acum. La ce ne ajuta pantrunjelul?

Poate nu stiai, dar te poate ajuta in nenumarate cazuri. Aceste frunze de patrunjel sunt bogate in vitaminele A si C, iar radacina are proprietati diuretice. De asemenea, din radacina ceaiului se prepara ceai, o bautura foarte eficienta pentru slabire, dar si pentru prevenirea senzatiei de balonare.

Dieta cu patrunjel – ce este de facut?

vezi dieta completa aici >>>

Bautura minune care te slabeste

Ingrediente:

  • o lamaie
  • o mana de patrunjel
  • o cana de apa plata

Mod de preparare

Vei marunti patrunjelul, vei stoarce sucul de la lamaie si vei adauga apa. Toate le vei pune in blender si vei amesteca foarte bine, pana la omogenizare.

Vei consuma bautura in fiecare dimineata, dupa care vei lua micul dejun, dupa aproximativ o ora. Este indicat sa tii aceasta cura in jur de 6-7 zile, iar apoi ar fi indicata o pauza.

Bautura minune care te slabeste – consuma mai des acest ingredient!

Patrunjelul este o planta foarte apreciata inca din antichitate. Poate ca nu stiai, dar acesta are rolul de a actiona ca un diuretic, asa ca digestia ta va fi vizibil imbunatatita. Tot patrunjelul te va ajuta sa stimulezi intens metabolismul, iti va intari imunitatea si te va ajuta sa slabesti rapid.

Este momentul sa traim mai sanatos si sa apelam la toate aceste metode naturale de slabire, care te vor ajuta enorm. Succes!

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *