Ce sa mananci dupa ora 19, pentru a te mentine in forma

Ce sa mananci dupa ora 19, pentru a avea o silueta supla si armonioasa? Special pentru tine am cerut parerea nutritionistilor si am pus cap la cap un „plan”. Cu alte cuvinte, am descoperit ce mici gustari poti servi pentru a ramane in parametrii unei diete de mentinere.

Pentru ca putina lume vorbeste despre faptul ca este greu si sa te mentii in forma, chiar dupa ce ai slabit si ai ajuns la greutatea dorita. Ce poti face in acest sens? Ce sa mananci dupa ora 19, pentru a-ti mentine silueta si a avea o sanatate de fier?

In primul rand, vei evita alimentele grase, prajelile, grasimile, sucurile carbogazoase sau dulciurile. Evident ca vom opta pentru mancaruri sanatoase, eficiente, dar si gustoase.

Cu alte cuvinte, pregateste-te pentru mai multe fructe si legume, pentru ca acestea fac parte din marele „secret”.

Ce sa mananci dupa ora 19, pentru a avea o silueta armonioasa?

Cateva felii de mar si unt de arahide. Stim ca pare ciudata aceasta combinatie, dar crede-ne pe cuvant: este delicioasa si eficienta. Nu are multe calorii, pentru ca vei consuma doar o lingurita rasa de unt de arahide, alaturi de cateva felii de mar. Asadar, aceasta gustare are fibre, proteine si te va ajuta sa nu suferi de foame pana a doua zi.

Evident ca un ceai natural este alta idee excelenta, care merge de minune dupa aceasta gustare. In acest mod, chiar daca tii dieta sau ai servit o cina usoara, tot vei fi multumita, in cele din urma. Poate fi si o idee de desert, in special pentru iubitoarele de fructe. Apropo, cumpara unt de arahide natural, fara conservanti, din alune coapte, nu prajite, daca ai ocazia.

O suta de grame de iaurt grecesc si cateva nuci (3-4), alta maniera prietenoasa si facila de a pacali foamea. Asadar, nu uita ca data viitoare cand esti la cumparaturi sa achizitionezi si alimente din cele sugerate, pentru a nu manca ce nu trebuie, dupa ora 19.

Atunci cand ai la indemana doar gustari nesanatoase, fii sigura ca pe acelea le vei alege. Tocmai de aceea este important sa fii disciplinata si sa cumperi mancare sanatoasa si eficienta, in procesul de mentinere.

Ce sa mananci dupa ora 19 – avocado, popcorn sau afine?

Da, toate se afla pe lista alimentelor permise. Stim ca poate ca nu sunt la fel de savuroase ca chipsurile sau alunele, dar poti sa fii sigura ca sunt mult mai sanatoase.

Asadar, o cana cu floricele facute la tuci, cu foarte putin ulei si sarate usor, pot fi o gustare perfecta de seara. In special daca te uiti la un film, vor merge de minune. Poti sa servesti si un ceai de fructe de padure, alaturi de popcorn.

O jumatate de avocado, pe care o vei stropi cu putin suc de lamaie, alaturi de 2 rondele de orez, este alta gustare perfecta. Are in compozitie fibre, proteine si grasimi vegetale. Cu siguranta iti vei potoli foamea.

O mana de afine sau de zmeura, alta idee excelenta, in special ca nu contin multe zaharuri.

Broccoli fiert, 2-3 bete de sparanghel inabusit sau o cana de lapte vegetal, toate sunt „aprobate”. Oricum, un lucru este cert: vei putea consuma gustari, in portii mici, iar in acest mod cu siguranta vei intretine silueta.

Nu uita sa faci zilnic miscare, sa bei apa, sa mananci mai putine produse animale si sa te bucuri de viata!

4.82/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *