Gustari eficiente in dieta de slabire

Stim ca probabil te-ai saturat sa tot auzi despre gustari eficiente, care pot sustine procesul de slabire. Probabil ca te gandesti ca este vorba despre alte mancaruri nu tocmai gustoase, care oricum nici nu iti tin de foame.

Ei bine, astazi vom schimba acest lucru si vom discuta despre acele gustari eficiente, dietetice, care sustin slabitul…si chiar iti confera o stare de satietate.

Dupa cum stii, nu este indicat sa te infometezi atunci cand urmezi o dieta. Asa ca astazi vom afla ce poti manca intre mese, fara a da peste cap procesul de slabire.

Cel mai bine ar fi sa le prepari chiar tu, la tine acasa. Daca nu ai timp, nu este o tragedie, desigur ca poti cumpara ingredientele si din magazine.

Gustari eficiente in dieta de slabire – humus, salata de vinete si ardei

Te-ai gandit ca ardeiul gras poate tine loc de…paine? Ei bine, poti manca acest aliment cand esti la dieta fara probleme. Vei remarca faptul ca gustul este minunat. Asa ca taie un ardei gras in doua si pune deasupra feliilor obtinute salata de vinete. Poti inlocui cu humus sau pate vegetal. Aceasta gustare este una satioasa, iar in combinatie cu ardeiul poti sa fii sigura ca vei tine caloriile sub control.

Guacamole cu rondele de orez. Probabil ca stii deja ca guacamole se prepara din avocado, putin suc de lamaie, o ceapa taiata marunt si o rosie maruntita, daca vrei. Aceasta compozitie poate fi o gustare fantastica, alaturi de 2 rondele de orez. Desigur ca poate reprezenta si o cina eficienta in procesul slabirii, in special cand nu vrei sa mananci mult.

Iaurturi vegetale, cu nuci sau migdale. Un iaurt vegetal are mai putine calorii decat unul normal. Plus ca au un gust grozav! Alege un astfel de iaurt drept gustare, adauga cateva migdale si savureaza un aliment neasteptat de bun. Daca nu iti place iaurtul poti alege un lapte vegetal, la fel de eficient si hranitor.

Gustari eficiente in dieta de slabire – ciocolata neagra, mere si unt de arahide

Putin unt de arahide cu capsune sau felii de mar. Incearca aceasta gustare savuroasa si satioasa. Un mar taiat felii sau 5 capsune, alaturi de o lingura de unt de arahide ar trebui sa fie suficient. In special ca vorbim despre o gustare dintre mese.

Budinca de chia cu nuci sau cateva bucatele de ciocolata neagra. Ambele sunt variante dulci si grozave ale gustarilor despre care tot vorbim.

Un ou fiert alaturi de cateva felii de castravete crud reprezinta o gustare sau o cina minunata. Daca mananci de seara, poti sa mai adaugi si o felie de paine integrala si cateva rosii cherry.

Gustari care slabesc – cereale integrale si afine

O da, o combinatie perfecta in special pentru micul dejun. Cerealele integrale sustin arderea grasimilor, la fel si afinele. Plus ca cele din urma abunda in antioxidanti, ceea ce inseamna ca vei fi mai sanatoasa ca oricand. De dimineata, prepara un mic dejun perfect. Adica 3 linguri de cereale, o cana de lapte vegetal, cateva afine si o lingura de mix de seminte (in, floarea soarelui, susan…mai multe gustari eficiente >>>

4.75/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *