Amestec de slabit – eficient si usor de facut

Poate si tu esti curioasa sa afli reteta acestui amestec de slabit. In special ca va stimula intens arderile, asa ca este cea mai buna idee. Probabil te gandesti ce ai de facut si cum de functioneaza aceasta „solutie” magica.

Ei bine, inca din timpuri stravechi femeile doreau sa fie in forma si sa slabeasca. Asa ca, atunci cand substantele chimice nu era prezente, trebuia sa apelezi la natura. Tocmai de aceea multe dintre aceste retete minune au fost descoperite incercand tot felul de trucuri.

Asa a fost descoperit si acest amestec de slabit, care contine tot felul de ingrediente care incurajeaza arderile. Dar ce sa mai pierdem vremea? Haide sa vedem impreuna care este reteta minune, pentru o silueta de vis.

Amestec de slabit – ce zici, ai de gand sa incerci?

Vrem sa iti spunem din start ca acest amestec va functiona foarte bine in special daca este luat in timp ce se tine si o dieta. Adica, un regim de slabire sanatos, acompaniat si de sport. In aceste conditii, poti sa fii sigura ca functioneaza remarcabil.

Nu te astepta la minuni de a doua zi, dar fii sigura ca se va observa o diferenta.

Amestec de slabit – RETETA

Ingrediente

– o bucatica de ghimbir proaspat (5 cm)

– 150 g hrean proaspat

– un ardei iute mic

– o lingura scorţisoara

– 2 linguri miere

– suc de lamaie ( de la 3 lamai mari)

– 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu

Amestec de slabit – foloseste blenderul pentru a obtine o pasta omogena

Acum ca ai toate ingredientele, incepem procesul. Vei curata si felia ghimbirul. Apoi procedeaza la fel si cu hreanul. Nu uita sa speli bine ardeiul si sa arunci semintele. Adauga toate ingredientele in blender si amesteca pana obtii o pasta omogena. Vei pune amestecul obtinut intr-un recipient din sticla si vei depozita la frigider.

Vei lua 3 lingurite pe zi din acest amestec, inainte de masa, preferabil. Incearca sa consumi pret de 2 saptamani acest amestec, apoi fa o pauza de o saptamana, conform ele.ro.

Alimente alcaline pentru slabit

Quinoa. Este un aliment minunat si foarte versatil, se poate adapta usor si poti face o gramada de retete, in special cu legume. Se fierbe usor, iar in combinatie cu legume proaspete si putin ulei de masline poate fi remarcabil de gustoasa. Quinoa este o cereala care abunda in nutrienti, proteine si fosfor. Are si fier, vitamina B si are capacitatea de a sustine procesele metabolice.

Lamaie. Dupa cum stii, lamaia are proprietati minunate si nenumarate, asa ca ar trebui sa o consumi mai des. In special atunci cand vrei sa slabesti. Nu de alta, dar te poate ajuta enorm…vezi lista completa aici >>>

4.75/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *