Bauturi care te mentin tanara. Consuma-le mai des!

Aceste bauturi care te mentin tanara s-ar putea sa te incante. Nu de alta, dar sunt savuroase, sanatoase si sigur iti fac placere. Iti reamintim ca nimic in exces nu este necesar sau eficient.

Asa ca iti indicam sa consumi bauturile de mai jos cu „bun-simt”, fara sa faci abuz de nimic. In acest fel te vei putea bucura si de efectele lor minunate.

Bauturile care te mentin tanara sunt sigur cunoscute si familiare tie, dar dorim sa ti le precizam. Desigur ca sucurile carbogazoase NU vor face parte din aceasta lista. Asa ca vom discuta despre produse sanatoase si minunate pentru organismul tau.

Bauturile care te mentin tanara. Care este preferata ta?

Vom incepe cu cea mai importanta dintre toate – apa. Daca nu se numara inca printre preferatele tale, incearca sa schimbi acest lucru cat mai repede posibil. Bineinteles ca aceasta este vitala bunului demers al trupului, asa ca incepe ziua cu cana mare de apa, pe stomacul gol.

Vei observa cum functiile organismului vor incepe sa se imbunatateasca. Digestia si tranzitul intestinal vor fi mai eficiente, vei pierde in greutate, iar pielea ta va arata mult mai bine. Nu uita sa consumi cel putin 2 litri de apa plata pe zi, face minuni!

Este important sa ai mereu o sticla cu apa la tine, chiar si atunci cand esti in deplasare. Pe termen lung te vei bucura ca ai luat aceasta decizie. Daca vrei sa slabesti mai repede, nu uita de apa cu lamaie.

Cat timp trebuie sa bei apa cu lamaie, pe stomacul gol?

Multa lume crede ca este un proces pe care trebuie sa-l urmezi o viata intreaga, dar lucrurile nu stau deloc asa. Este bine sa adopti acest mic ritual la schimbarea dintre anotimpuri si nu trebuie sa faci acest lucru mai mult de 20 de zile, o data. Daca nu aveti probleme cu stomacul, puteti bea amestecul in prima saptamana, a fiecarei luni…mai multe despre apa cu lamaie aici >>>

Bauturile care te mentin tanara. Ceai verde versus cafea

Ceaiul verde face minuni din toate punctele de vedere. Te ajuta sa te eliberezi de radicalii liberi gratie antioxidantilor continuti. Te mentine tanara si te sustine in activitatile zilnice, datorita plusului de energie pe care ti-l confera. Te poate ajuta sa slabesti, iar o serie de studii sugereaza faptul ca ceaiul verde poate ajuta la incetinirea procesului de ingrasare si poate lupta impotriva obezitatii.

Un studiu condus de Universitatea de stat Pennsylvania din SUA dovedeste faptul ca ceaiul verde ajuta la reducerea aparitiei riscurilor de boli cardiovasculare. Datorita compusilor prezenti in planta de ceai verde, grasimile sunt sintetizate mai usor de organism. Mai exact, cei care consuma ceai verde iau in greutate cu 45% mai putin decat cei care nu consuma.

Asa ca nu uita sa consumi o cana de ceai verde in fiecare dupa-amiaza sau dimineata.

Cafeaua este printre bauturile recomandate, atat timp cat o prepari tu sau o cumperi dintr-un loc sigur. Este important sa bei o cafea cat mai simpla, ecologica daca este posibil, fara alte arome si zaharuri. Indulceste cafeaua cu miere, stevia sau sirop de artar si mentine-te in forma.

Atentie! Continutul de cofeina iti poate perturba somnul si starea de spirit, asa ca nu bea mai mult de o cafea pe zi. Daca o bei si pe a doua, asigura-te ca este mai putin concentrata si nu mai bea cafea dupa ora 15.

Cafeaua sustine metabolismul, tranzitul intestinal si iti va da un plus de energie. Sfat: daca vrei o cafea savuroasa, macin-o chiar inainte de a o prepara. Vei simti diferenta, garantat.

Bauturile care te mentin tanara. Un pahar de vin rosu?

Un pahar de vin rosu, natural, de tara poate face minuni pentru sanatate. Contine antioxidanti si flavonoizi, asa ca este indicat sa bei 2 pahare de vin rosu pe saptamana. Evident ca nu recomandam excesele, dar este indicat sa savurezi un pahar de vin rosu, in special dupa o masa sanatoasa.

De asemenea, poti servi un pahar de vin chiar si atunci cand esti la cura de slabire. De exemplu, daca vei consuma o salata greceasca poti servi si un pahar de vin rosu, fara sa afectezi numarul de calorii indicat.

Ceaiul rosu, cacao cu lapte vegetal, ceaiul alb sau matcha, sucul de portocale sau de grapefruit proaspat stoarse sunt alte alternative minunate.

Consuma-le mai des si bucura-te de o silueta armonioasa si o sanatate mai buna!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *