Bauturi cu ceai verde care te ajuta sa slabesti

Aceste bauturi cu ceai verde pe care ti le vom prezenta vor sustine intens lupta cu kilogramele in plus. Asa ca ar fi bine sa le incerci, pentru ca te vei bucura de efecte rapide.

Despre ceaiul verde am tot discutat si stii deja ca este un puternic antioxidant, antiinflamator si te ajuta sa purifici rapid organismul. Iar acestea sunt doar cateva dintre proprietatile sale. Astazi vom descoperi cateva bauturi cu ceai verde care sunt si mai puternice. In special cand vorbim despre dietele de slabire.

Este evident ca slabitul se petrece in momentul cand mai multi factori se intalnesc. Adica tii dieta, faci sport, bei multe lichide. Este momentul sa afli mai multe despre cum poti spori procesul de slabire!

Bauturi cu ceai verde care chiar functioneaza

Prima pe care vrem sa ti-o prezentam are la baza ghimbir si lamaie. Dupa cum stii, cele 2 sustin la randul lor procesele de slabire si arderile grasimilor. Ghimbirul are capacitatea de a regla digestia, scade pofta de mancare si este bine sa fie consumat inainte de masa. Cele mai bune efecte le vei observa daca vei consuma aceasta bautura cu 30 minute inainte de masa de pranz.

Ca prin minune, vei manca mai putin, iar pofta de mancare va fi diminuata, ceea ce este minunat atunci cand esti la dieta de slabire.

Bautura cu ceai verde si ghimbir

Ai nevoie de:

– o lingurita de frunze ceai verde

– o lingurita de bucatele de ghimbir maruntit

– 1/2 lamaie

– o cana apa plata

Mod de preparare

Se va pune apa la fiert, la final se adauga ceaiul verde si ghimbirul si se mai lasa inca un clocot. Dupa ce au fiert putin se opreste focul si se lasa la racit. Vei strecura bautura, iar la final vei stoarce jumatatea de lamaie si vei amesteca foarte bine.

Poti bea ceaiul inainte de micul dejun sau pranz. Dar nu uita sa bei de 5 ori pe saptamana bautura cu ghimbir. Tine si o dieta sanatoasa, pentru a vedea rapid rezultatele favorabile.

Bauturi cu ceai verde – de ce sa le incerci?

Pentru ca vrei un aliat natural si puternic in lupta cu kilogramele in plus. Frunzele de ceai verde contin intre 2% – 4% cafeina. Cafeina stimuleaza sistemul nervos, previne inflamatiile, si are un efect diuretic si energizant.

Acesta este recomandat pentru aceia care urmeaza o cura de detoxifiere. Datorita efectului diuretic, ceaiul verde stimuleaza rinichii si determina urinarea frecventa. Prin urina se elimina toxinele acumulate in organism.

In combinatie cu menta, poate sustine si mai intens aceste procese.

Bautura cu ceai verde si menta

Ceaiul de menta. Acesta este, de regula, considerat un ceai-remediu pentru problemele cu stomacul. Sigur iti amintesti ca bunicii nostri il consumau in cazul indigestiilor. Dar acesta este eficient si atunci cand vorbim despre slabit. Nu de alta, dar are rolul de a taia senzatia de foame, asa ca este super eficient seara. In acele momente cand ti se face foame, dar nu vrei sa mai mananci inainte cu 4 ore de culcare. Asa ca este recomandata o cana pe zi. Nu exagera pentru ca poate produce constipatie cand este baut in exces…mai multe despre ceaiul de menta aici >>>

Ai nevoie de:

– o lingurita de ceai verde

– o lingurita de frunze de menta

– o lingurita de stevia

Mod de preparare

Vei fierbe apa, dupa care o vei adauga peste frunzele de menta si ceai verde. Lasa totul la infuzat pret de 15 minute. Poti adauga si stevia sau alt indulcitor, nu zahar!

Bea ceaiul inainte cu 30 minute de masa de pranz sau de dimineata. Fa acest lucru zilnic, pret de 10 zile.

Iti recomandam sa variezi cele 2 bauturi, pentru a observa efectele lor. Nu uita sa urmezi o dieta sanatoasa, sa faci miscare si sa bei multa apa, succes!

Cura de slabire cu ceai verde – ce este de facut?!

Vestile bune nu se opresc aici. Nu doar ca vei slabi, dar vei preveni bolile autoimune, cele cardiovasculare si vei avea mai multa energie. Toate acestea fara sa bei cafea, in caz ca te intrebai.

Pentru a-ti face o idee despre ce ar trebui sa mananci in cadrul acestei diete, iti prezentam cum ar trebui sa arate o zi de regim:

Mic-dejun: o cana de ceai verde, cereale integrale cu fructe, putin lapte animal sau vegetal

Pranz: salata de cruditati si un...vezi dieta cu ceai verde completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *