Dieta cu branza de vaci – slabeste 5 kilograme rapid

Dieta cu branza de vaci este perfecta pentru cele care vor sa slabeasca rapid. Este adevarat ca poate fi restrictiva, dar efectele sunt magice. Desigur ca vei avea parte de o serie de restrictii. Dar vestea cea buna este ca poti slabi intr-o saptamana!

Asa ca nu va fi prea greu sa urmezi dieta cu branza de vaci, pentru o perioada scurta. Desigur ca dupa ce o inchei va trebui sa revii la un regim normal. Atentie, insa. Nu vei consuma orice ai chef nici dupa slabire, daca vrei sa te mentii…

De multe ori procesul de mentinere a greutatii ideale este mai greu decat dieta in sine. De ce? Pentru ca oamenii uita ca este vital sa manance sanatos.

Dieta cu branza de vaci – ce ai de facut?

Evident ca te vei duce la cumparaturi si vei achizitiona branza de vaci ecologica si calitativa. Poti merge si la piata sau la magazine naturiste. In acest fel vei fi sigura ca vei cumpara un produs sanatos si hranitor.

Dorim sa-ti precizam ca branza de vaci este super gustoasa si eficienta in diete. Are in compozitie proteine, vitamina B, calciu si fosfor. Categoric este mai eficienta decat iaurtul, conferindu-ti o senzatie de satietate.

Asa ca pregateste-te de o dieta in care nu iti va fi foame cat este ziua de lunga.

Cum arata o zi in dieta cu branza de vaci?

Mic dejun: branza de vaci, alaturi de 2 felii de paine integrala si o rosie sau un castravete

Pranz: salata verde cu branza de vaci, fasole fiarta si porumb/ branza de vaci cu castraveti si orez integral/ broccoli fiert si branza de vaci

Cina: humus cu cruditati/ legume la cuptor

Ai voie si 2 gustari. Un mar inainte de pranz si o mana de migdale inainte de cina.

Dieta cu branza de vaci – nu vei manca dupa ora 19

Una dintre cele mai importante reguli atunci cand tii dieta. Desigur ca vei manca mult mai putin in aceasta perioada. Dar cum altfel ai putea slabi? Poti varia putin meniurile, dar ai grija sa nu depasesti 1200 de calorii pe zi.

Chiar mai putin, daca este posibil. In toata aceasta perioada vei bea ceai verde, multa apa si vei face sport de cel putin 3 ori pe saptamana.

Cand ajungi la greutatea ideala, ai grija sa pastrezi cateva reguli in continuare. Nu manca seara tarziu, nu consuma alcool prea des si renunta la zahar. Ai atatea variante de desert fara zahar. Crede-ne pe cuvant, te vei bucura daca vei respecta aceste restrictii.

Succes si pregateste-te sa ai un trup de senzatie la primavara!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *