Smoothie pentru slabit – retete simple

Poate ca nu stiai, dar exista si smoothie pentru slabit, asa ca astazi iti vom prezenta cateva retete care vor avea un succes deosebit in a te ajuta sa dai jos kilogramele nedorite.

Desigur ca si tu ai vrea sa stii ce ai putea face pentru a preveni ingrasarea si a te elibera de surplus. Secretul este simplu: trebuie sa inveti sa mananci corect. Si sa faci sport, desigur.

Aceste 2 elemente contin cheia succesului atunci cand vine vorba despre o silueta armonioasa si sanatoasa. Nu este o mare filozofie in spatele curelor de slabire. Desigur, exista nenumarate diete care te pot ajuta, dar principiul pe care-l au la baza este similar. Ideea este sa elimini caloriile in plus si ideal ar sa mananci sanatos.

Tocmai de aceea dorim sa iti prezentam aceste retete de smoothie pentru slabit. Sunt nutritive, pline de vitamine si minerale si te pot ajuta sa obtii senzatia de satietate dupa care tanjesti, cand esti la dieta.

Chiar daca vei consuma smoothie pentru slabit, sa stii ca nu este suficient. Trebuie sa elimini mancarea de tip fast-food, sucurile carbogazoase si zaharul. De abia atunci vei fi pe drumul cel bun si vei putea observa rezultatele, in scurt timp.

Smoothie pentru slabit – cum sa fii mereu in forma?!

O intrebare care rasuna in mintea femeilor de pretutindeni. Vestea cea buna este ca totul poate fi mai simplu decat pare la prima vedere. Odata ce vei invata sa fii disciplinata si sa mananci corect, problema kilogramelor in plus va disparea pentru totdeauna. Asa ca astazi vei invata sa prepari smoothie-uri pentru slabit. Doar ca acestea vor fi „verzi”, adica au la baza multe frunze sanatoase si nutritive.

1. Smoothie pentru slabit – stimularea metabolismului

Ingrediente:

– 1 portocala
– o mana de zmeura
– cateva frunze de kale
– 1 cana de lapte de migdale

Pune totul in blender si mixeaza bine. Poate tine loc de gustare sau mic dejun, in special cand te grabesti.

2. Smoothie pentru curatarea organismului

Ingrediente

– o mana de zmeura
– o mana de cubulete de ananas
– 2 buchetele de broccoli inabusite
– o lingurita de miere
– o cana de lapte de migdale

Desigur ca poti mari cantitatile pentru acest smoothie, daca doresti sa ai la dispozitie o cantitate mai mare.

3. Smoothie pentru slabit, de culoare…violet!

Ingrediente

– o mana de zmeura
– o mana de afine
– cateva frunze de spanac
– 3 linguri iaurt grecesc
– apa

Le vei amesteca bine in blender, pana vei obtine o bautura omogena si cremoasa. Acest smoothie este perfect pentru gustarea de seara sau chiar poate tine loc de cina.

Smoothie pentru slabit – o adevarata varietate

4. Smoothie de banane

Ingrediente

– o mana de zmeura
– banana
– cateva frunze de spanac
– putin extract de vanilie

O minunatie de smoothie, care va tine loc de desert. Asa ca opteaza pentru o astfel de gustare intre mese si o dieta cu un continut caloric redus.

5. Smoothie pentru slabit, cu mere

Ingrediente

– un mar
– o mana de afine
– un praf de scortisoara
– cateva frunze de spanac
– apa

Alta „cina” grozava pentru cele care au mancat nutritiv la mesele anterioare. De exemplu, daca la pranz ai mancat o supa crema de legume, o salata de cruditati si curcan la gratar, iar de dimineata – cereale integrale cu lapte si fructe de sezon. In acest caz, un smoothie pentru slabit este tot ceea ce ai nevoie la cina.

Smoothie pentru slabit – ai grija de sanatatea ta!

Desigur ca poti varia retetele, ideea este sa nu pui multa miere sau alti indulcitori, in special daca vrei sa slabesti. Ideea este sa intelegi ca aceste smoothie-uri pot fi gustari minunate si satioase. Asa ca nu este nevoie sa rontai covrigei sau chips-uri inainte de mese.

Acelea iti vor aduce calorii in plus, ca sa nu mai spunem ca nu sunt deloc sanatoase. Cu ajutorul acestor smoothie-uri „verzi”, vei reusi sa elimini cu succes toxinele din organism, asa ca vei fi mai sanatoasa ca oricand!

 

4.67/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *