Smoothie cu mango si turmeric. O minune pentru sanatate

Sigur vei vrea sa incerci aceasta reteta de smoothie cu mango si turmeric, avand in vedere ca in acest fel vei putea sa ai mai multa grija de sanatatea ta, asa cum se cuvine. Asa ca astazi vei invata cateva trucuri pentru a pregati un smoothie nutritiv, hranitor si foarte sanatos.

Despre mango si turmeric am mai vorbit, dar nu strica sa-ti reamintim ca abunda in vitamina C si antioxidanti. Asa ca foloseste-le cat mai des. In special turmericul. Si nu spune ca nu stii in ce mancaruri sa-l pui. Practic il poti adauga cam in orice preparat.

Mango are rolul de a preveni colesterolul “rau”. Asadar, va scadea nivelul acestuia gratie continutului de vitamina C, pectina si fibre. De asemenea, are grija de pielea ta. Putini stiu ca acest fruct exotic are si alte intrebuintari, fata de cele evidente. Poate fi folosit atat intern cat si extern. Ajuta la eliminarea cosurilor si curata eficient porii

Acest smoothie cu mango si turmeric mai are un element surpriza: ceaiul verde. Si nu orice ceai verde. Vorbim despre cuburi de gheata care contin faimoasa bautura. Cum le vei pregati? Afli in cateva momente.

 

Smoothie cu mango si turmeric – iata cum se prepara

Un ceai rece intr-o zi de vara este o adevarata minune. La fel si cuburile de ceai verde pe care ti le vom prezenta. Si da, ai ghicit, vei pune aceste cuburi de gheata cu ceai in smoothie-ul pe care ti-l vom prezenta.

Pentru a prepara cuburile de gheata cu ceai verde, prepara prima data bautura. Las-o sa se raceasca, iar cand este la temperatura camerei, pune ceaiul in suportul pentru cuburi de gheata si baga-le in congelator. Simplu, nu-i asa?

Urmeaza sa pregatesti siropul de mango, din 4 ingrediente: miere, turmeric, piper si mango. Ca turmericul este un super antioxidant stii deja. Dar tine minte si ca piperul va potenta efectul acestui condiment minune. Amesteca o lingura de miere, cu bucatile de mango si condimentele.

Fierbe la foc mic ingredientele, pret de 5 minute. Nu mai este mult pana acel smoothie cu mango si turmeric este gata. Cand simti ca mango si mierea s-au topit si poti simti mireasma lor, inchide focul. Nu este nimic daca inca exista bucati de mango in bautura ta.

Las-o un pic sa se raceasca si adauga 3-4 cuburi de ceai verde inghetat. Pune totul la blender. Dupa aceea, savureaza minunata bautura si nu uita sa mai adaugi inca 2 cuburi de ceai verde.

Smoothie cu mango si turmeric – un cocktail virgin!

 

Da, aceasta bautura sanatoasa si minunata poate fi perfecta in cadrul acelor petreceri unde nu se serveste alcool. Asa ca nu ezita sa iti surprinzi prietenii cu acest smoothie special.

Poti sa il consumi oricand doresti, in acest fel te vei bucura de proprietatile sale magice. Smoothie-urile pot fi o minunata gustare sanatoasa, mai ales in timpul dietelor. Asa ca nu te feri sa le consumi mai des, sigur te vei simti mai bine.

 

4.4/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Smoothie cu mango si turmeric. O minune pentru sanatate

  • 6 august 2018 la 11:17
    Permalink

    in ce proportie se adauga turmenicul in smoothie?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *