Cum sa arati mai tanara? Foloseste uleiul de cocos

O femeie vrea sa fie tanara si frumoasa cat mai mult timp, tocmai de aceea dorim sa te ajutam, asa ca astazi iti vom prezenta uleiul de cocos si beneficiile sale in frumusete.

Noi am mai discutat despre acest ulei miraculos, dar este bine sa intelegem cat de util poate fi acesta in procesele de preventie a imbatranirii premature. Pentru a avea grija de piele, par, unghii, etc femeile sunt dispuse sa dea o caruta de bani pentru a achizitiona tot felul de creme scumpe. Uita ca uleiul de cocos, de exemplu, poate fi folosit in aceste procese. Da, iti poti face micul tau spa chiar la tine acasa.

Sa mai spunem ca va costa mult mai putin, iar rezultatele sunt pozitive si de durata? Pentru a te convinge, este demn de mentionat ca ar trebui sa incerci „retetele” de infrumusetare pe care le vei descoperi astazi.

Cum se consuma intern uleiul de cocos? Simplu, fie il adaugi in salate, fie in smoothie-uri sau chiar in cafea. Ai grija sa cumperi un ulei de cocos presat la rece. Acesta este de calitate superioara, asa ca vrei sa consumi ce este mai bun. Poti adauga o lingurita in preparatele mai sus mentionate…vezi mai multe despre beneficiile uleiului de cocos >>>

Uleiul de cocos si procesele de infrumusetare

1. Prepara o crema anticelulitica excelenta. Da, ai citit bine, poti face chiar tu acest lucru, la tine acasa. Si este mult mai simplu decat ai fi tentata sa crezi la inceput.

Ai nevoie de doar 2 ingrediente: uleiul de cocos si miere, in proportii egale. Amesteca-le bine si maseaza zonele afectate de celulita. Lasa sa actioneze cateva ore si apoi clateste-te. Cel mai bine ar fi sa aplici acest remediu in timpul serii, pentru a avea timp la dispozitie. Foloseste acest amestec pentru cateva saptamani, apoi vei observa rezultatele favorabile.

2. Ai grija de pielea ta. Stii si tu ca pielea noastra este sensibila si are nevoie de o ingrijire speciala. Asa ca uleiul de cocos poate fi aliatul tau de nadejde. Ar fi indicat sa iti dai cu ulei de cocos zilnic, pe tot corpul, chiar inainte de culcare. Vei ramane uimita cat de fina va deveni pielea ta.

3. Scapa de varice. Sau incepe sa le previi, daca observi ca incep sa apara. Se pare ca acest ulei de cocos este eficient si in aceasta situatie, asa ca maseaza zilnic zonele afectate. Este cea mai buna modalitate de a vindeca varicele intr-un mod natural.

4. Ulei de cuticule. Ai ghicit, vorbim tot despre uleiul de cocos. De ce sa dai o gramada de bani pe cele speciale, cand poti folosi acest ingredient minune? Maseaza cuticulele cu putin ulei si vei vedea ca acestea vor fi mai moi si mai usor de indepartat.

 

Uleiul de cocos – intrebuintarile sale te vor uimi!

 

5. Gene de…vedeta. Da, le vei putea avea. Asa ca aplica putin ulei de cocos pe gene, chiar inainte de a te culca. Foloseste o perie mai veche de rimel, pe care ai curatat-o in prealabil. In acest fel iti va fi mai usor. Te asiguram ca nu vei regreta aceasta decizie.

6. Prepara o „crema de ras”. In special daca te epilezi cu lama, aceasta iti va face zilele mai usoare. Nu ai nevoie decat de putin ulei de cocos aplicat pe zona pe care vrei sa o epilezi. Vei vedea ca procesul va decurge mult mai bine, in acest fel. Iar tu vei mirosi ca o prajiturica!

7. Crema de maini „home-made”. Ai deja o crema de maini la dispozitie, este vorba despre uleiul de cocos. Da, poate ca deja iti pare curios, dar adevarul este ca uleiul de cocos este minunat in procesele de infrumusetare.

Uleiul de cocos – minunat pentru parul tau

In special daca nu ai parul vopsit, altfel culoarea ar putea fi putin afectata. Dar oricand poti folosi masti cu ulei de masline si de ricin, pentru a avea o podoaba capilara minunata.

Asa ca, aplica ulei de cocos pe par inainte de spalare si lasa-l sa actioneze pret de o ora. Dupa aceea clateste cu apa din abundenta si bucura-te de un par minunat, moale si stralucitor.

Uleiul de cocos este una dintre acele minuni ale naturii de care ar trebui sa ne bucuram cat mai mult, avand in vedere ca ne poate aduce atatea beneficii!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *