Retete indiene pentru slabit: scapa de kilogramele in plus!

Aceste retete indiene pentru slabit pe care ti le vom prezenta astazi te vor ajuta mult in procesul de slabire, fiind, de fapt, niste solutii eficiente pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Este adevarat ca in ziua de astazi majoritatea oamenilor sunt ocupati, asa ca de multe ori parca simti ca nu mai ai timp de nimic. Tocmai de aceea s-ar putea sa iti vina greu sa tii dieta, in acest context. Dar aceste retete indiene pentru slabit pot fi rezolvarea de care aveai nevoie.

De fapt, este vorba despre niste trucuri si secrete ale indienilor, in sensul ca vei invata ce ceaiuri sa bei si ce condimente trebuie sa contina mancarea ta. Daca vrei sa „incurajezi” metabolismul sa functioneze mai bine, condimentele nu pot lipsi din acest proces! Dar vei vedea imediat despre ce este vorba.

Retete indiene pentru slabit – ce poti face?

Este simplu, trebuie sa inveti cateva dintre cele mai renumite secrete indiene. Iata despre ce este vorba:

1. Sucul de lamaie. Apa cu lamaie este o maniera minunata de a-ti incepe ziua, asa ca fa si tu acest lucru. Sucul de lamaie este grozav pentru digestie, asa ca nu uita sa bei inca de dimineata acest amestec.

2. Otet de mere. Am mai discutat despre beneficiile sale remarcabile si nu ne oprim. Se pare ca face parte dintre acele retete indiene miraculoase pentru slabit. Avand capacitatea de a ajuta la arderea caloriilor, este indicat sa iei o lingura inainte de a merge la culcare. O data la 2 zile este perfect pentru a-si face efectul.

3. Aloe Vera. Alta planta miraculoasa despre care am mai vorbit, dar la fel ca in cazul de mai sus, merita sa reluam discutia. Adauga putina aloe vera cruda la sucurile citrice. Vei ramane uimita de efectele sale asupra siluetei. Poti gasi aloe vera si in supermarketuri si poti fi sigura ca merita investitia.

4. Ceai verde. Nu ne-ar ajunge un articol intreg pentru a vorbi pe indelete de acest ceai minunat. Dar retine ca este foarte util in curele de slabire. Una dintre acele retete indiene pentru slabit este foarte simpla: inlocuieste cafeaua de dimineata cu ceaiul verde. Si mai bea unul si dupa amiaza. Atentie: cumpara ceai verde de calitate, doar acela va avea efectele scontate.

Retete indiene pentru slabit – „secrete” care te pot ajuta

5. Piper cayenne. Am mai discutat despre diete care au la baza acest ingredient, asa ca nu putem decat sa spunem ca ar trebui sa-l incluzi mai des in dieta ta. Este cunoscut pentru capacitatea sa fantastica de a arde caloriile si grasimea. Asa ca adauga-l in ceaiuri timp de o luna. Va spori procesul de ardere a grasimilor, garantat!

6. Rosii. Da, sunt minunate pentru slabit, in caz ca nu stiai. Bruschete din paine integrala si rosii proaspete pot constitui un mic dejun sau o gustare perfecta! Se numara printre acele retete indiene pentru slabit pe care nu vrei sa le ratezi.

7. Varza. Alt aliment care te va ajuta sa slabesti, asa ca adauga salatele de varza cat mai des. Le poti asorta cu un gratar de curcan sau de pui. In acest fel, vei avea parte de o garnitura minunata, cu un numar redus de calorii.

8. Seminte de fenicul. Sustin procesul de slabire si tot ceea ce trebuie sa faci este sa consumi cel putin o lingurita de seminte de 2 ori pe zi. Vei ramane uimita de rezultate.

9. Scortisoara si miere. Bea ceai de scortisoara cu miere regulat si vei sustine arderea grasimilor. Sa mai spunem ca este si foarte gustos?!

 

4.79/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *