Dieta cu patrunjel – slabesti 3 kilograme in 3 zile

Poate ca si tu ai vrea sa slabesti rapid cateva kilograme, dar nu prea ai idee ce ar functiona, asa ca iti vom recomanda dieta cu patrunjel. Acest regim de slabire este foarte eficient si vei vedea ca pierderea kilogramelor in plus nu va mai fi o problema.

Desigur, pentru a avea parte de succes, iti recomandam sa tii intocmai regimul si sa urmezi instructiunile, pentru a fi sigura ca isi face efectul. De multe ori, retentia de apa din organism te impiedica sa slabesti, iar dieta cu patrunjel te va ajuta sa scapi de aceasta problema.

Patrunjelul este o planta diuretica, cu proprietati uimitoare pentru sanatatea ta, asa ca nu este de mirare ca are si efect antioxidant. La ce ne ajuta pantrunjelul?

Poate nu stiai, dar te poate ajuta in nenumarate cazuri. Aceste frunze de patrunjel sunt bogate in vitaminele A si C, iar radacina are proprietati diuretice. De asemenea, din radacina ceaiului se prepara ceai, o bautura foarte eficienta pentru slabire, dar si pentru prevenirea senzatiei de balonare.

Dieta cu patrunjel – ce este de facut?

Secretul consta tocmai in acest ceai de patrunjel, care va fi baza regimului de care discutam astazi. Asadar, vei pierde kilogramele in plus si de retentia apei consumand acest ceai. Avand proprietati diuretice, te va ajuta sa scapi de toxine rapid. Atentie! Vei merge mai des la toaleta, asa ca ia in calcul acest aspect.

Cum se prepara ceaiul de patrunjel?

Ai nevoie de:

– 6 linguri pantrunjel proaspat tocat
– 1 litru de apa fierbinte ( apa plata)

Lasa patrunjelul la infuzat pret de 20 de minute cu apa fierbinte, apoi vei trece compozitia printr-un tifon. Da, este recomandat sa il filtrezi. In afara de faptul ca in dieta cu patrunjel vei pierde cateva kilograme bune, rinichii tai vor functiona mai bine ca niciodata. Acestia au un rol esential, atunci cand vine vorba despre eliminarea apei din corp.

Tocmai pentru ca excesul de apa contine o gramada de toxine si bacterii, organismul intampina dificultati in a-l elimina. Asa ca are nevoie de un „aliat”, asa cum este patrunjelul.

Daca vrei sa slabesti usor in aceste zile si chiar mai mult de 3 kilograme, este necesar sa ai o dieta adecvata. Chiar daca poti avea efecte benefice si mancand normal, este bine sa faci mici modificari.

De exemplu, nu consuma alimente de tip fast-food sau dulciuri, macar in aceste 3 zile. Desigur, poti tine aceasta dieta cu patrunjel si o saptamana, nu este niciun fel de problema. Totul tine de vointa ta.

Dieta cu patrunjel – sfaturi utile legate de nutritie

Ce recomandam, din punct de vedere al nutritiei? Mananca multe salate proaspete, preparate la gratar si incearca sa iti gatesti chiar tu. De exemplu, la pranz poti manca: o supa crema de legume, o salata de cruditati si un gratar de curcan. Desigur, este doar un exemplu, poti diversifica. Seara este indicata o portie moderata de orez cu legume inabusite. Sau cateva fructe si un ceai de musetel.

Si nu uita sa bei macar un litru de ceai de pantrunjel pe zi, vei vedea rezultatele mai repede decat credeai!

La ce mai este bun patrunjelul?

– daca iti sangereaza gingiile cand te periezi, freaca-le cu frunze tocate de patrunjel o saptamana,
– evita depunerea colesterolului pe artere, consumand de cel putin trei ori pe saptamana salata de patrunjel,
– daca faci un exces de alcool, mananca patrunjel, pentru a reduce efectele asupra sistemului nervos si a-ti proteja ficatul.

 

4.73/5 (67)

Va rugam sa evaluati acest articol

2 comentarii la „Dieta cu patrunjel – slabesti 3 kilograme in 3 zile

  • 14 iunie 2019 la 10:56
    Permalink

    Buna ziua,
    Apreciez valoarea articolului, dar as dori sa stiu cand este recomandat sa se bea ceaiul de patrunjel. Inainte de sau dupa fiecare masa principala a zile ?
    In plus care sunt beneficiile folosirii radacinii de patrunjel? daca este posibil.

    Multumesc,

    O zi buna

    Răspunde
  • 1 martie 2018 la 11:20
    Permalink

    Chiar nu puteti fi mai expliciti? Este vorba de PATRUNJEL sau de FRUNZE DE PATRUNJEL.?In tex ci chier si in titlu vorbiti de PATRUNJEL.Intr-o singura fraza apare FRUNZA.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *