Cum sa fii tu insati in fiecare zi – iata secretul!

Poate si tu te-ai intrebat cum sa fii tu insati, intr-o lume din ce in ce mai preocupata de cu totul alte aspecte. Oamenii sunt mai acaparati de ego si lucrurile materiale decat de ceea ce simt cu adevarat. Tot mai putini oameni fac ceea ce isi doresc cu adevarat, iar multi nici nu mai stiu ce le place.

Asa ca, de ce sa traim asa? Merita sa facem orice sacrifiu pentru a avea acele lucruri pe care societatea le considera importante? Sau ar trebui, mai degraba, sa ne axam pe ceea ce ne dorim cu adevarat?

Prea multi oameni renunta la visele lor pentru a se incadra in cerintele unei societati tot mai superficiale…Cum sa fii tu insati? Incepe prin a pune pe o hartie tot ceea ce iti doresti si simti sa faci in aceasta viata.

Nu-ti face probleme, vei castiga si bani facand ceea ce iti place, daca vei fi perseverenta si nu vei renunta atat de usor la ceea ce te incanta cu adevarat.

Cum sa fii tu insati – pasi simpli

Decide cine vrei sa fii. Si ce vrei sa faci cu restul zilelor tale. Doar tu poti sti ce te incanta si ce vrei sa faci. Cel mai important este sa-ti alegi o meserie care iti face mare placere.

In special ca trebuie sa mergem atatia ani la serviciu! Asa ca este vital sa alegem intelept si nu iti face probleme, nu este prea tarziu. Oricand poti face cursuri sau iti poti cauta un job pe placul tau.

Dar nu te astepta la minuni, nimic nu se schimba daca tu nu faci ceva in acest sens. Asa ca ai curajul sa faci o schimbare si fa ceea ce iti place. Viata este mult prea scurta ca sa o pierdem fiind triste si nemultumite cat este ziua de lunga.

Fa ceea ce iti place. Nu doar la serviciu, ci si in timpul tau liber. Ce te incanta? Ce ti-ar placea sa faci, in afara de a te uita la seriale si a iesi in oras? Din pacate, aceste activitati sunt printre putinele pe care oamenii le mai fac…Dar ce ar fi sa mergi la un curs de dans, sa urci pe munte sau sa te duci in excursia la care visezi de ceva timp? Nu mai amana, meriti din plin sa faci ceea ce te incanta.

Cum sa fii tu insati – schimbarile sunt binevenite

Lasa la o parte ideile celorlalti despre ceea ce trebuie sa faci. Imbraca-te cum vrei, nu mai face lucruri din obligatie si petreceti timpul asa cum iti doresti. Prea mult accent punem pe ceea ce „ar trebui sa facem”. Vrei sa stii un secret? In realitate nu trebuie sa faci nimic din ce nu te incanta.

Nu te mai simti obligata sa mergi la rude de sarbatori sau in weekend. Si chiar nu trebuie sa te vezi cu anumite persoane cu care nu mai esti pe aceeasi lungime de unda. Nu este obligatoriu sa faci curatenie sambata de dimineata si poti sa iti iei o zi libera, din cand in cand. Bucura-te de propria companie si nu te simti mereu obligata sa faci ceea ce isi doreste partenerul sau familia. Fa si ceea ce iti place tie, altfel cum ai putea fi fericita?

Cum sa fii tu insati – secretul este sa fii fericita

Iar studiile o confirma. Oamenii isi doresc mai mult ca orice sa fie fericiti, indiferent de situatie. Asa ca este important sa te observi si sa remarci ce te face cu adevarat sa tresalti. Urmeaza-ti inima si pasiunile. Nu este nevoie sa ii neglijezi pe restul, ci doar sa iti acorzi tie mai multa atentie.

De multe ori, acesti oameni sunt catalogati ca fiind egoisti. Nimic mai departe de adevar. Pur si simplu au observat ca nu pot sa fie ei insisi, daca nu isi acorda atentia necesara. Cum altfel ai putea sa le oferi celorlalti bucurie, daca tu nu simti?

De ce sa te bucuri de viata! Iata ce ne invata Svetlana Kazina

Poate si tu te-ai intrebat de ce este asa de important sa te bucuri de viata, iar astazi iti vom prezenta parerea Svetlanei Kazina, o rusoaica care a invatat sa traiasca la maxim.

Povestea ei incepe cu vreo 2 decenii in urma, cand rusoaica a hotarat sa se retraga din viata cotidiana pentru a trai in munti. Si nu a stat prea mult pe ganduri pana sa ia o decizie. Si-a urmat visul si poate explica oricand de ce sa te bucuri de viata este cel mai important lucru al existentei noastre.

..citeste intreaga poveste aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *