Se poate! Cum sa te mentii in forma fara mari eforturi

Cum sa te mentii in forma fara prea mari eforturi este una dintre intrebarile multor femei. Oricine isi doreste sa arate bine si sa isi mentina silueta. Fara ca acest proces sa devina o reala corvoada.

Ce este de facut? Cum ar trebui sa ne comportam imediat ce am terminat cu dieta de slabire? Cum sa te mentii in forma fara mari eforturi? Ei bine, despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza. Asa ca pregateste-te sa descoperi cateva secrete demne de luat in seama.

In special daca esti hotarata sa nu tii regim de slabire in fiecare an. Poate fi enervant si obositor, asa ca mai bine ai face sa ai grija de silueta in viata de zi cu zi. Evident ca va trebui sa mananci sanatos si sa te hidratezi in continuare.

Dar care sunt pasii esentiali?

Cum sa te mentii in forma fara mari eforturi – ester posibil?!

Bineinteles. Dar va fi nevoie de disciplina si efort din partea ta. Altfel rezultatele s-ar putea sa nu fie tocmai cele la care te astepti. Din pacate, traim intr-o lume prea preocupata de cariera si bani, care uita de lucrurile importante. Cum sa nu mananci, doar pentru a munci mai mult?! Apoi seara mananci cat pentru 3 si evident ca te ingrasi, apar problemele de sanatate, etc.

Mesele trebuie sa fie fixe si zilnice. Orice ar fi, ia-ti pauza de masa si bucura-te de acest proces esential pentru existenta noastra. Mananca multe salate, la orice masa trebuie sa ai si cruditati. Asa ca asorteaza o mica salata la orice fel de mancare. Da, este posibil. In special daca alegi o salata simpla verde sau o rucola.

Este important sa mananci corect, adica mai putine prajeli (sau deloc), multe leguminoase, carne slaba. Un pranz corect, dupa ce ai slabit si vrei sa te mentii, ar fi un gratar de curcan cu salata coleslaw. Sau orez cu legume la cuptor si o felie de peste la gratar. O supa crema de legume si mancare de spanac. Intelegi ideea, cat mai sanatos, simplu si gustos.

Cate calorii trebuie sa consumi pe zi ca sa te mentii?

A. Una dintre teorii spune ca ar trebui sa consumi, de-a lungul zilei, atatea calorii cate sunt necesare pentru activitatile cotidiene. Adica, cate calorii consuma activitatile tale zilnice, atatea ar trebuie si tu sa consumi. Asadar, daca intr-o zi sunt necesare 2000 de calorii pentru a-ti face treburile, tot atatea ar trebui sa mananci. Daca vei depasi, risti ca organismul sa isi faca depozite de grasime…afla totul despre modul de a calcula caloriile de aici >>>

Cum sa te mentii in forma fara eforturi?

Nu uita sa bei apa. Cel putin 2 litri pe zi, poate si mai mult. De asemenea, incepe ziua cu un pahar mare de apa plata, pe stomacul gol. In acest mod iti vei trezi la viata organismul. De asemenea, bea cate un pahar de apa inainte de fiecare masa, inainte cu 20 de minute. Poti manca si un fruct, pentru a porni digestia. Plus ca este un truc pentru a manca mai putin la masa de pranz.

Tine un jurnal. Noteaza ce ai mancat zilnic, iar la final de saptamana fa o analiza. Ai exagerat? Ai fost cumpatata si nu prea ai trisat? In acest mod este foarte usor sa urmaresti, in special ca uiti repede ce ai mancat acum 3 zile. Nu uita sa fii disciplinata, daca vrei ca trupul tau sa arate mereu bine. Nu te vei ingrasa daca vei invata sa mananci cumpatat.

Este permisa cate o exceptie, din cand in cand. De exemplu, o data pe luna poti manca un burger la masa de pranz. Sau poti lua o cina cu fetele in oras, in care vei manca paste. Si vei bea un pahar de vin rosu. Da chiar si atunci, nu mai manca si un desert si aperitiv, etc. Fii disciplinata, iar rezultatele pozitive vor fi de partea ta.

Cum sa te mentii in forma fara eforturi? Bucura-te de viata

Stresul si agitatia zilnica nu pot duce la nimic bun. Asa ca starea de spirit este esentiala pentru o sanatate de fier. Incepe ziua cu un smoothie si un gand bun. Nu le mai permite celorlalti sa te supere si da mai putina importanta evenimentelor de la birou. Doar in acest mod vei putea sa iti mentii greutatea si nivelul de energie.

Nu uita sa faci miscare zilnic, iar de 2-3 ori pe saptamana practica exercitii fizice cardio si de tonifiere. De asemenea, pentru a te mentine in forma poti practica yoga, pilates sau alergat. Toate te vor ajuta, iar tu vei fi mai sanatoasa si supla ca oricand, succes!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *